ŠTA JE VUČIĆ REKAO STOLTENBERGU? Ako krene pogrom Srba, NATO će imati rok, a onda krećemo na Kosovo!
Foto: Alo/ilustracija

 

Predsednik je dodao da Srbija svojim trupama neće ulaziti na Kosovu i Metohiju i da će čekati NATO 24 sata da reaguje u slučaju pogroma. Ako NATO ne reaguje, Srbija će reagovati.

- Srbija je samo podigla borbenu gotovost, a ne vojsku i policiju. Srbija nije ušla na teritoriju Kosova i Metohije zbog Kumanovskog sporazuma - rekao je Vučić.

Vučić je rekao ne želi da zbog neiživljenog političara iz Prištine koji se igra svojim safari vozilima zagorčava život blokirajući administrativne prelaze Albancima iz centralne Srbije na Kosovo i Metohiju.

- Postoji velika ideja da se zatvori Končulj i da samo puštamo Srbe, da nema kontakta između Albanaca iz Bujanovca i Medveđe sa Albancima sa Kosova i Metohije. Ja nisam za to, time bismo samo napakostili Albancima - rekao je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da još nije počeo pogrom srpskog naroda i da Srbija posmatra situaciju, ali i snabdeva naš narod u južnoj srpskoj pokrajini.

Predsednik je rekao da Rusija podržava teritorijalni integritet Srbije, što je dokazao i ambasador Aleksandar Bocan-Harčenko posetom Jarinju.

 

 

Komentari (4)

Loading
TADEJ

27.09.2021 09:55

Srbija misli na svoj narod i uvek je tu za njega!

Jelka

27.09.2021 18:35

Istrajaće Srbija u svojoj borbi do kraja.

Dragan

28.09.2021 01:40

Srbija se saginajti neće, nikada nije ppa neće ni sada.