MALI VUKAN GRLI TELEVIZOR Predsednik otkrio emotivni momenat iz porodičnog života
Printscreen

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su napadi na njega, na njegovu decu, roditelje i brata kontinuirani, ali da im ništa ne objašnjava jer njega, kao i njegovu porodicu, motiviše to da urade nešto za Srbiju.


"Ako se prisetite svih koji su nešto uradili za ovu zemlju vidite da postoje ljudi koji žele da se zapamte njihovo delo. To mene vuče, verujem i moje roditelje. Džaba sve njihove psovke kada Vukan zagrli tv kada vidi tatu", rekao je Vučić na TV Pink, povodom napada na njega i njegovu porodicu.

On je kazao da je primetio da bi njegov stariji sin možda i drugačije reagovao kada bi one koji napadaju porodicu sreo negde u gradu, ali da vodi računa da ne bi naštetio ocu, kao i da ti napadi njegovom sinu najteže padaju i dodao za sebe da je celoj porodici uništio živote.

Foto: PrntScrn

 

 


"Brat je pristao na to, odrastao je, punoletan je i pristao je da živi u mojoj senci da se nigde ne pojavljuje, imao je dobar posao, ali to je njegov izbor. Roditelji i deca nisu birali, ali šta da radite. Mnogo je teže našem narodu u Crnoj Gori, KiM, BiH", rekao je Vučić.

 

 

 

 

Komentari (5)

Loading
Jana

27.09.2021 10:15

Predsednik je srecan covek. Zao mi je sto mu napadaju porodicu i to je tuzno, ne treba nam to, nismo mi takav narod.

Milica

27.09.2021 11:54

Takvi emotivni momenti predsedniče neka vam daju snagu. Vi ste srecan covek.

Jeka

27.09.2021 18:57

Napadi na porodicu predsednika države zaslužuju najstrožu osudu.

Gagi

28.09.2021 01:36

Predsedniče svako dete je mali anđeo, naučite ga da sačuva tu čistoću u sebi.