ĐILAS I JEREMIĆ OPSEDNUTI KURTIJEM, ŽELE GA Vučić u dve rečenice objasnio njihovu tragičnu opčinjenost ekstremistom (VIDEO)
Printscreen

Danas kada Aljbin Kurti ugnjetava srpski narod na Kosovu i Metohiji, provocira sukobe i uništava privredu Srbije blokadom prelaza, valja se podsetiti hvalospeva na račun istog tog Kurtija, a od strane Dragana Đilasa i Vuka Jeremića!

Đilas je pozdravio stav Kurtija, a Jeremić dodao da je Kurti intelektualac i patriota.

 

Predsednik je naglasio da ne želi da se meša u nečiji ukus.

- Neću da komentarišem uvrede. Okej je i da je Kurti mnogo sposobniji i da je on stabilan. Međutim stabilan je taman koliko i njih dvojica, to znači da je na staklenim nogama, uvek. Ovde je reč o jednoj notornoj laži, dakle Kurtija samo priznanje Kosova interesuje. On folira neznalice da ga to ne zanima, jedino to ga zanima, a posle toga ga zanima ujedinjene sa Albanijom - rekao je Vučić, a onda dodao da je interesantno da dvojac Jeremić/Đilas privlači takav jedan ekstremista.

- To je njihov ukus, sličan se sličnom raduje, ali je problem što to ide preko kože našeg naroda - zaključio je Vučić.

 

Svoje mišljenje o ovom fenomenu je izneo i Milomir Marić.

- Njima je Kurti predsednik, oni žele Kurtija, ali dobro to je njihov ukus - pridodao je novinar.

 

Komentari (4)

Loading
Nena

27.09.2021 09:54

Svima nam je jasno koliku moc imaju I Kurti i Djilas, zato se medjusobno I podrzavaju, njihova moc se zasniva na lazima,prevarama I obmanama naroda ali narod nije glup i ne veruje u" šarene laže"!

zaklina

27.09.2021 10:06

Svo trojica veliki protivnici nase zemlje!

Slobodan

27.09.2021 10:16

Gledao sam. Tuzni su. Nemaju oni obraza niti im je stalo do Srbije.