PRECIZAN ODGOVOR MILANOVIĆU: Predsednik Srbije otkrio šta se krije iza napada iz Hrvatske!
Printscreen

 

Predsednik je podsetio da su Vučići stradali od ustaške ruke za vreme Drugog svetskog rata.

- Dnevno imate 120 tekstova protiv mene, ali ja ih razumem. Ja sam sve ono što mnogi od njih ne bi želeli da nikad ne bude na čelu Srbije. Razumem i činjenicu da ulaskom u EU postaju centar okupljanja svih sa Balkana i da je dovoljno kako mahnu rukom da tako Srbija ode dole, a ostali odu gore. Kupovali su po Vojvodini, a mi kad smo nešto hteli da kupimo kod njih, nije vredelo. Godina 2013. godina oni su imali BDP sa oko 49 milijarde, a mi 33, a danas je slučaj 52:52 milijarde - objasnio je predsednik.

Milomir Marić rekao je da je ratna propaganda srpskih neprijatelja tokom ratova trebalo da postane potvrđena kao istorijska istina haškim presudama.

Vučić kaže da "Srpski svet", o kom govori Aleksandar Vulin, treba kulturno da poveže srpski narod, a da Hrvatska to pogrešno interpretira.

Predsednik je istakao da će Srbija poštovati svakoga i svaku državu, ali da Srbija moli nikoga neće.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zeljko

26.09.2021 23:45

Milanović treba da se zabrine što je Hrvatska najmanje uspešna država u EU.

Ivana

26.09.2021 23:50

Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što činite sve da građani Srbije žive bolje. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.

Мијо

27.09.2021 00:36

Хрватима смо свима трн у оку зато што смо успешни и бољи од њих у сваком погледу имамо председника који ради у интересу наше земље и који се бори за нашу земљу а резултати о томе најбоље говоре. Хрвати могу да нам само завиде ништа друго треба да наставимо да јачамо и да будемо још бољи него што смо сада.