VUČIĆ NE MOŽE DA VERUJE ŠTA MU RADE IZA LEĐA Šta smo to uradili?!
Printscreen

 

Vučić je u telefonskom razgovoru, generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga i Žozepa Borelja upitao "Šta smo to uradili?" i dokle žele da ponize Srbiju.

- Niko na Zapadu nije reagovao dok nisu shvatili da se mi ne šalimo i da nećemo dozvoliti novi pogrom Srba - rekao je Vučić.

On je posebno istakao i da deo domaćih političara i medija stoji na antisrpskoj poziciji i otvoreno radi protiv interesa Srbije i srpskog naroda.

- Šta nude Dragan Đilas i Marinika Tepić? Da je Srbija kriva za ovo što se dešava na Kosovu? Kažu Srbija zvecka oružjem, samo zato što hoćemo da zaštitimo naš narod. Pa, to tako kao Đilas ni Kurti ne sme otvoreno da kaže. Eto kakvu poruku šalju preko svojih glasnogovornika - rekao je Vučić komentarišući naslovnu stranu srbofobnog lista Danas koji je okrivio Beograd zbog povećanja borbene gotovosti i avionskih letova na administrativnom prelazu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ivana

26.09.2021 22:57

Svi koji su radili protiv interesa Srbije moraju biti smenjeni. Hvala Vučiću na svemu što činite za našu državu i njene građane.

Мијо

27.09.2021 00:38

Свако ко ради против наше земље треба да одговара очекујем ускоро даће многи летити са јавних функција који су радили против наше земље. Верујем Александру Вучићу у свему што ради за нашу земљу и сматрам да је он најбољи председник који је ова земља икада имала.