PRIZNANJE VUČIĆA U UŽIVO EMISIJI Ja sam njima uništio živote
Foto: PrntScrn

 

- Malom sinu još ništa ne objašnjavam, za njega su rekli da mu treba sprečiti bekstvo iz zemlje i govorili su da je hologram. Što se Danila tiče, da, a Andrej kaže samo da je video i razume, dovoljno je odrastao čovek. Danilo bi drugačije reagovao da ih negde sretne i da nema na umu činjenicu da bi time naštetio i ocu i sebi, vodiće računa da se nešto ne desi, ali njemu to najteže pada - rekao je predsednik.

- Što lažu? Shvatite pa kažete što ne bi, što da ne lažu, što bi gledali da vi budete taj koji će Srbiju da povede napred, što bi bili na tvojoj strani. Manje se sikiram, lakše podnosim, naučio sam to - dodao je predsednik.

Osvrnuo se i na Srbe na KiM i drugim zemljama te istakao da je njima teže.

- Ja sam njima uništio živote. Brat je pristao na to, odrastao je i punoletan, on je član stranke. Pristao je da bude u mojoj senci, da se nigde ne pojavljuje. on je čovek završio Ekonomski fakultet, mogao je da bira posao. Moj otac i majka i deca nisu birali ovo. Džabe im sve psovke, da samo oni vide kako moj najmlađi sin zagrli televizor kad me vidi - rekao je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zeljko

26.09.2021 22:22

Porodica je svetinja i mnogo je loše i degutatno kada neki delovi opozicije prete njegovoj porodici.

Ivana

26.09.2021 22:32

Ovo je zaista jako važno da građani Srbije shvate koliko predsednik Vučić zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države,nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu.Srbija se danas cela razvija i gradi.

Мијо

26.09.2021 23:16

Оваквим нападима се мора стати на пут. Свако од тих монструма који напада породицу и самог председника државе мора да одговара али најстрожије таквим људима је место на труну у затвору.