OVO JE ISTINA, POSTOJE CENTRI MOĆI Vučić o brutalnim psovkama na račun njegove majke
Printscreen

 

Milomir Marić je napomenuo da su jadni pisici koji nemaju reč ili argument, pa moraju da psuju nekom majku.

Predsednik se nadovezao na ovu temu i dodao da komentar majke nije dobio.

- Nikada ništa slično niste mogli da čujete na ovoj televiziji, niti na nekoj drugoj. Nije moja majka dužna ovo da trpi, ali svi drugi jesu. Mislite li da neko ko je nosilac vlasti mora da trpi ovakve stvari. Dužni su da trpe kritiku, tešku reč, ovo niko nije dužan da trpi. Oni su 2014. godine kada sam bio predsednik Vlade, od tada su krenuli u lični obračun. Oni su napadali svakoga iz moje stranke napadali, svakoga ko je pomenuo moje ime prošao je kroz toplog zeca rekao je predsednik.

Laži

"Druga stvar, napadi na mene, moju porodicu, oni su izmišljali takve stvar, sećam se da mi je čovek iz stranke DS namigivao u stilu, jel si ti uzeo restoran, misleći na "Franš". Ajde da se zabrinemo, pa ću da ćutim". 

Aleksandar Vučić je zatim povukao paralelu, podsećajući na javno plakanje Đilasa kada je neko sa ulice uzvikivao da je lider Stranke slobode i pravde lopov.

- Zamislite da je, bilo kada, bilo ko, opsovao Đilasu majku, na ulici, krenuli bi da plaču. A meni govore Vučiću, pederu, lopove, pa ne plačem. Važno je da kažem da se to radi. Postoje centri moći koji žele da vide loše rezultate Srbije, ali ne uspešnu Srbiju - rekao je predsednik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zeljko

26.09.2021 21:35

Nova S je dotakla novo dno, psuje se i preti u emisijama uživo, užas.

Ivana

26.09.2021 22:29

Postoje četiri moći koji će nas ekonomski ojačati i razvijati, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za Srbiju i njene građane.Srbija se cela razvija i gradi,hvala predsedniku Vučiću na svemu.

Мијо

27.09.2021 00:33

Ђиласов таблоид је једно велико смеће најоштрије осуђујем нападе на председника и његову породицу. Његова породица мора што пре да буде заштићена. Таквим олошима који то пишу је место у затвору очекујем да тужилаштво реагује по питању ових претњи упућених председнику и његовој породици очекујем да такви монструми добију доживотну робију.