Vujović: Napadaju Vučićevu porodicu da destabilizuju Srbiju
MINISTARSTVO ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Irena Vujović kaže da uvredama upućenim majci predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Ðilas i njegovi satrapi sve više tonu u političko beznađe", a da je njihov cilj da time destabilizuju Srbiju i predsednika.

Reagujući na uvrede upućene u emisiji Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina Vujović navodi da je to stari i već viđeni i oprobani metod "Ðilasove propale i posrnule propagandne mašinerije", koji je potpomognut spoljnim faktorima, a čiji je cilj da destabilizuje Srbiju i našeg predsednika".

- Pošto poseduju i kontrolišu medije, u situaciji su da vređaju i napadaju predsednikovu majku, brata, decu, što je u svakoj civilizovanoj zemlji nedozvoljeno - navodi Vujović.

Kaze i da može neko da se ne slaže s nečijom politikom, ali je, tvrdi, nedopustivo da na najbestidniji način napada i vređa.

- Porodica Vučić već duže vreme preživljava najstrašniju golgotu, jer grupi ostrašćenih pojedinaca ništa nije sveto. Sreća je za srpski narod što su ovakvi pojedinci odavno na margini društvenih dešavanja - ističe Irena Vujović.

Ocenjuje da je tandem Vidojković-Kulačin odavno prešao sve granice dobrog ukusa i, kako kaže, ne samo da nisu zanimljivi, već se nad njihovim postupcima zgražava čitava javnost u Srbiji.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Danica

24.09.2021 21:17

Bravo Irena, sramota vređati porodicu.