SRPSKI POLITIČAR IZVRŠIO SAMOUBISTVO Istaknuti radikal skočio sa šestog sprata, rodbina i komšije u velikom šoku
Alo!/Vladimir Marković

 

Stanovnici Ulice jasenova u beogradskom naselju Cerak odavno su se navikli da se ispred solitera u kojima žive nalaze jake snage policije. Razlog je činjenica da je u tim soliterima odrastao svedok-saradnik u optužnici protiv Veljka Belivuka Bojan Hrvatin.

Nažalost, ovaj put stanovnici ovog dela Ceraka videli su policijske automobile i kola Hitne pomoći zbog toga što im je nastradao jedan od omiljenih komšija.

Nenad Ristić (43), jedan od istaknutih članova Srpske radikalne stranke, nekadašnji odbornik u Skupštini opštine Čukarica i kandidat za narodnog poslanika, skočio je sa šestog sprata zgrade, prenosi Objektiv

U momentu kada je odlučio da sebi oduzme život, u stanu je sa Nenadom bilo i dvoje od troje njegove dece. Potresena supruga Mirjana grcala je u suzama kada je shvatila šta se dogodilo njenom suprugu.

Printskrin/Facebook

 

 

– Jutros je sve delovalo normalno. Nismo se svađali, nismo imali nekih problema kao porodica… – jedva je sastavljala rečenice Mirjana.

Zbog čega se Nenad odlučio na ovakav potez, ona samo naslućuje.

– Finansije. Proklete pare… Ne mogu da pričam. Izvinite… – rekla je ova majka troje dece.

Prema rečima ljudi iz Nenadovog komšiluka, on je radio za jednu privatnu apoteku. U zvaničnim podacima objavljenim na izbornim listama Srpske radikalne stranke navodi se da je bio preduzetnik.

 

 

Komentari (0)

Loading