EKSKLUZIVNO, MLADA NADA SNS NEVENA ĐURIĆ ZA ALO! Smetam samo onima koji imaju problem s istinom!
SNS

Nakon nastupa poslanice Srpske napredne stranke Nevene Đurić u emisiji „Reč na reč“, na RTS-u u utorak uveče, Srbija ne prestaje da priča o njoj. Jedni je hvale, drugi kude, ali jedno je sigurno, ona je svojim nastupom uzdrmala političku scenu. Ona za Alo! ekskluzivno govori o svemu što se dogodilo nakon njenog nastupa.

Podigla se velika prašina nakon vašeg učešća u debati na RTS-u, da li ste očekivali takvu reakciju javnosti?

 

- Ukoliko mislite na nervozu, histeriju i napade panike od tajkunsko mafijaškog klana pod kontrolom Dragana Đilasa, svakako da je to očekivano. Euforija i panika, silni tekstovi u žutim medijima u kojima bezuspešno pokušavaju da operu svoje ukaljane obraze, jasno pokazuju da njih isključivo zanima samo povratak na vlast s ciljem da se nastavi pljačka i uništavanje Srbije koje smo već imali prilike da vidimo. A lepo im je rekao Aleksandar Vučić da će ih svako ko dođe kao naš predstavnik u duelu s njima suočiti s rezultatima koje je obezbedio lično Aleksandar Vučić i koji su deo politike koje on sprovodi, a koju mi punog srca zastupamo. Uvek ćemo ih suočiti s činjenicom da nemaju nikakav rezultat, da nemaju nikakvu politiku i da se uvek pokaže njihova ogoljena želja za vlašću zbog moći i zbog para, a narod im uvek pokaže da nemaju nikakvu podršku.

 

Mnogi opozicioni mediji su vam zamerili oštriju retoriku. Kako to komentarišete? Da li vam smetaju negativni komentari o vašem nastupu?

 

- Naša retorika zasmetala je samo onima koji imaju problem s istinom. Kada o vama govore sve najgore oni koji su državu opljačkali, a narod upropastili, lično to doživljavam kao pohvalu. Zabrinula bih se da sam došla u situaciju da me takvi licemeri i lopovi pozitivno komentarišu. A budite uvereni da isto misle svi koji predstavljaju Srpsku naprednu stranku u duelima. Ti što o Aleksandru Vučiću i svakome ko njegovu politiku podržava govore najpoganije stvari, za utiske nek pitaju svoje gazde - Đilasa i Šolaka.

 

Predsednik Aleksandar Vučić vas je pohvalio i rekao da ste pametniji i bolji od njega. Koliko vam znače takve pohvale?

 

-  Aleksandar Vučić je čovek koji je jedini suštinski pružio šansu mladima u politici dok su svi drugi o tome samo pričali, a da nikada ništa slično nisu uradili. I ne samo to, on nas i snažno podržava. Ne moram da vam govorim da je to najvažnija podrška svakome od nas. U njegovim rečima vidimo ne samo podršku mladima u Srbiji već i poruku svima nama da predanim radom možemo ostvariti velike ciljeve. Celoj Srbiji je vratio samopouzdanje i pokazao nam da kao narod možemo da pobeđujemo.

 

 Predsednik je takođe rekao da ako budete marljivo radili, da ćete biti važan faktor u ovoj zemlji. Kakve su vaše ambicije kada je politika u pitanju?

 

- Prilika da se borite za svoj narod, svoju stranku i državu sama po sebi je ogromna stvar. Aleksandar Vučić stalno ponavlja čitavoj Srbiji da se samo radom, ozbiljnim radom, dolazi do velikih rezultata. I on najbolje zna koliko je to tačno. Kad pogledate koliko se Srbija pozitivno promenila u poslednjih nekoliko godina, kada pogledate nove auto-puteve, sva gradilišta, bolnice, škole, domove zdravlja, muzeje, nove fabrike, potpuno je jasno da ničega od toga ne bi bilo bez teškog i napornog rada. Svi oni kojima je Srbija na srcu vođeni su ambicijom da našu zemlju učinimo još boljom i još uspešnijom, da za našu decu izgradimo budućnost koju su joj otimali sebični i pohlepni, isti oni kojima je Aleksandar Vučić najveća smetnja da to ponovo rade. Ne sme da nam bude teško da na tom putu radimo vredno, da zastupamo politiku napretka i prosperiteta koja upravo tom cilju služi. Baš kao što ne sme da nam bude teško da uvek i na svakom mestu stavljamo do znanja svima koji bi da uništavaju sve što smo postigli: Da Aleksandra Vučića i Srbiju ne mogu da pobede!

Nevena je master profesor matematike

Rođena je 1993. godine u Kruševcu. Po zanimanju je master profesor matematike. Pre nego što je postala poslanica, radila je kao profesor matematike u rodnom gradu.

Komentari (11)

Loading
Marina

24.09.2021 08:31

Mlada poslanica Nevena Đurić je samo bila realna i ništa nije rekla što nije istina . Sve pohvale za nju .

Crna Leptirica

24.09.2021 08:46

Svaka cast malo je ovakvih osoba koji imaju svoj stav i borbenost.

sasa

24.09.2021 08:47

Svaka joj cast..Pokazala je hrabrost,odlucnost...Samo napred..Podrska Neveni

Milan

24.09.2021 08:58

Svakog ko istina pogodi njemu smeta iskren čovek!

Sofka

24.09.2021 12:13

Свака част, млади и интелигентни људи су наша нада и треба им пружати прилику. Браво!

ivana

24.09.2021 18:15

Za opoziciju je smetnja svako ko misli svojom glavom,ko govori istinu i brani interese gradjana Srbije!

Miroljub

24.09.2021 20:34

Nevena nije slagala nijednu jedinu reč i to je upravo ono što je najviše isprovociralo nazovi opoziciju da počne prljavu kampanju protiv nje. Znanje i obrazovanje joj ne mogu oduzeti, a plus nema pokvareni "inženjerski mozak" kao dotični tajkun.

Biljana

24.09.2021 20:42

Cim su se ovi iz opozicije okomili kao lesinari, znaci da vredi.

Ana

24.09.2021 22:31

Svaka njoj čast što je smela da se upusti u debatu!

Nena

24.09.2021 22:47

Bravo Nevena. Samo napred. Ne obraćaj pažnju na zlurade komentare.

Dragan

25.09.2021 03:03

Ako ništa drugi NEvena je privukla neverovatnu medijsku pažnju i sada je svi znaju.