VEOMA POTRESNA PRIČA Siniši Malom umrla majka, a on ostaje sam u Americi! Otac mi je rekao: Ostani tu, još je teška situacija u Srbiji
Printskrin

 

- Te 1998. godine sam hteo da dovedem brata, oca i majku u Ameriku. Majka mi je umrla u međuvremenu 98. godine, ja sam se 2001. odselio iz Amerike i otišao u Prag. Nakon toga sam se vratio u Beograd - započeo je Siniša priču o teškom periodu u svom životu. 

- To je težak period, poslednji put kada sam video majku, bilo je kada me je ispraćala na aerodrom. Kada je umrla, ja sam bio u Americi, nije bilo dobro vreme za povratak u Srbiju. 

- Tada mi je otac rekao ostani tu, još je teška situacija u Srbiji, otac i brat u Beogradu, ja sam u Americi. Taj mali novac koji sam zaradio, ja sam im slao, moj brat bi samo mrtav otišao iz Beograda tada. Svako ko je živeo u Srbiji u to vreme, prošao je kroz to.

VEOMA POTRESNA PRIČA Siniši Malom umrla majka, a on ostaje sam u Americi! Otac mi je rekao: Ostani tu, još je teška situacija u Srbiji

Printskrin

 

 

- Kada se situacija promenila, tata mi je rekao: Ako se sada vratiš, dobro je, ako ne, nikada nećeš.

A meni se tada prelamalo da li ću ići u Singapur ili Hongkong, ili vratiti se u Srbiju. Vraćam se u Srbiju, presudno je bilo da budem sa bratom i ocem. To je bilo vreme neke nove energije, imao sam neko znanje i želeo sam da dam doprinos toj zemlji. Moja želja da idem u Kinu 2011-2012., otišao sam tamo i video da mogu to da radim, Kina je od tada postala super sila.

Tad se desio Vučić...on je rekao mora da ostaneš ovde, sada si potreban, nešto oko Beograda na vodi....2014. godine sam završio kao gradonačelnik Beograda. On je taj koji me zadržao u Srbiji, i drago mi je što je tako bilo. Kad-tad možda odemo zajedno u Kinu da provedemo neko duže vreme  -ispričao je Siniša. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading