"Nisam čuo da je bilo ko iz Srbije spaljivao kuće Milanovićima, ali znam da su sve kuće Vučića spaljene!"
Printscreen

Vučić je komentarisao i predsednika Hrvatske Zorana Milanovića koji u poslednje vreme često napada predsednika Srbije i sve Srbe.

- Nisam čuo da je bilo ko iz Srbije spaljivao kuće Milanovićima, ali znam da su sve kuće Vučića spaljene. Ja njemu i Hrvatskoj želim sve najbolje. Mogu da kukaju, da plaču, da me napadaju, da urlaju, viču, vrište, ne znam šta da rade sve, Srbija će da ih pretekne - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je prokomentarisao i histeričnu medijsku kampanju protiv njega u Hrvatskoj.

- Da ja radim kako oni žele, da li mislite da bi u Hrvatskoj bilo više od 120 tekstova negativnih o meni - upitao je Vučić.

Podsetimo, Milanović rekao je na predavanju studentima Kolumbija univerziteta u Njujorku da je “za Srbiju najteža stvar što je Aleksandar Vučić bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača devedesetih i to je najveća prepreka za ulazak Srbije u EU”.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Мијо

23.09.2021 00:34

Шта друго Хрвати могу да раде него да воде прљаву кампању против наше земље. Свима смо трн у оку јер смо економски и војно јаки а то је доказ да Александар Вучић води добро нашу земљу. Зато треба да наставимо да јачамо што више тиме постајемо још јачи и још бољи.