NAPADIMA NEMA KRAJA Đilasovci pokušavaju da  zaplaše i ućutkaju Jankovića!
Printskrin

Iako je nekada Janković bio uzdanica opozicionara, priznanje da su mu strani ambasadori nudili da se približi Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije i SNS-a, kako bi ga rušio iznutra i u nekom trenutku došao na njegovo mesto, pretvorilo ga je u njihovog neprijatelja broj jedan. Stiče se utisak da su u strahu šta bi Janković još mogao da otkrije, pa pokušavaju da ga uplaše i ućutkaju…  

NAPADIMA NEMA KRAJA Đilasovci pokušavaju da  zaplaše i ućutkaju Jankovića!

TANJUG/ JADRANKA ILIC

 

Tako je na đilasovskom portalu pre par dana osvanuo tekst pod nazivom: „Stvar nervoznog srca“, u kome kolumnista Ljubodrag Stojadinović brutalno vređa i omalovažava nekadašnjeg zaštitnika građana.

„Vratio se Saša Janković. Gde je bio i šta je radio, samo on zna, moguće da je to neka domaća zona dodatnog sumraka, neophodna da bi bile uočene prednosti svakodnevne tame“, navodi se u pomenutom tekstu i dodaje: „Većina je već zaboravila zaštitnika naroda koji je u politici živeo kratko kao leptir ili kao artist ispaljen iz cirkuskog topa: uzleteo, pao i nestao.“

NAPADIMA NEMA KRAJA Đilasovci pokušavaju da  zaplaše i ućutkaju Jankovića!

Alo

 

Narodni poslanik Vladimir Marinković je, komentarišući ove napade, poručio da Đilasu i tajkunskih medijima smeta što je Janković, doduše sa velikim zakašnjenjem, ogolio ponašanje nekih stranih centara moći i njihovih saradnika na domaćoj političkoj sceni, i to sa jezivim detaljima plana da se Vučić, kad već ne može da bude pobeđen na izborima, fizički likvidira.

- Pošto su tako burno reagovali, jedino što može da se zaključi jeste da su oni samo deo tih planova koji su upereni protiv predsednika i protiv Srbije, a Saša Janković je neprijatni svedok onoga što se događa iza kulisa između onih koji ne žele Srbiji dobro iz inostranstva i domaćih kolaboracionista - kazao je on za Alo!.

Podsetimo, Janković je sredinom septembra izjavio da je trpeo pritiske sa raznih strana da se približi Vučiću kako bi ga „rušio iznutra i u nekom trenutku došao na njegovo mesto“ i da su mu „politički stratezi, ambasadori, kvaziprijatelji“ govorili da su on i Vučić isto godište, da se poznaju, da ga Vučić poštuje i da bi trebalo da bude „super s njim“ i „podvuče mu se pod kožu“, a onda u jednom trenutku da sve preokrene.

- Dešavalo mi se i da čujem: Ako nećeš s Vučićem, s kim bi mogao u SNS-u? Ako Vučiću slučajno otkaže srce… nešto mu nije ok srce. Šta na to čovek može da odgovori? - kazao je Janković.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rada

22.09.2021 19:16

Sta ti drugo mozes sem posluznicki da slusas naredbe gazde koji te placa. Imali smo mi kroz istoriju jos stojadinovica pa zna se i sta su radili i kako su prosli. Zarad malo para, prodacete i mater i oca a o domovini da ne govorim. Djikijevi poslusnici.