TEPIĆ OBMANULA GRAĐANE Narodu se obratila žena koja je uništila Đilasa i Mariniku (VIDEO)
Alo

 

Biljana Pantić Pilja je postavila Mariniki Tepić nekoliko pitanja.

- Kada će vratiti pokradeni novac? Kakvo joj je radno vreme i radno mesto po sistematizaciji u Multikomu? Koliko je para leglo na njen račun od narko dilera? Nikada nismo dobili odgovor na ova pitanja. Zašto? Jer je njeno radno vreme kada pozove Đilas da odmah nešto tvitne. Ona svakim danom laže, izmišlja i vara ovaj narod, a sve zbog ličnog interesa. Nju ne zanima gradnja puteva, škola, napredak škole, nju samo zanima da dođe na vlast i napuni džepove - rekla je Pilja u svom obraćanju ispred Stranke slobode i pravde.

 

- U Srbiji ima nekoliko vrsta političara, u jednu vrstu spada Aleksandar Vučić koji se bori za građane Srbije, a u druga vrsta su salonski političari, koji samo ponekad nešto tvitnu. Podsetiću vas, jedna od tih salonskih je i Marinika Tepić, koja je bila ministar u Pokrajinskoj vladi, koja je nenamenski preusmeravala novac svojim pajtosima. Setimo se Filipovića, čiji je fitnes klub finansirala, onaj koji joj je pomogao da se obračunava sa nepodobnim novinarima, a kojem je obećavala policijsku značku, a onda mu okrenula leđa. Tepić je zatim otišla u opoziciju i rešila da kazni Srbe, ona je srpski narod nazvala genocidnim. Zatim je menjala političke partije, po principu "ko da više", a onda se zaposlila kod Dragana Đilasa u kompaniji Multikom, koji je od naroda Srbije ukrao 619 miliona evra, što je i sam priznao - rekla je Biljana Pantić Pilja

Podsetimo, popularna Pilja poznata je kao žena koja je u više navrata rasturila Mariniku Tepić u javnim nastupima, a pozvala je i na TV duel, što je naravno ostalo bez odgovora.

Biljana Pantić Pilja, poslanica Skupštine Srbije se opet pojavila ispred sedišta Đilasove stranke kako bi zatražila od Marinik Tepić, u ime svih građana Srbije, odgovore.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Milan

22.09.2021 15:31

Tepićka samo priča laži koje joj govori Đilas.

Мијо

23.09.2021 00:40

Ова жена је рекла сурову истину за данашњу опозицију. Тепићка и Ђилас су највећи преваранти и хоштаплери за све злодела која су почили треба да одговарају а очекујем даће то ускоро бити даће свако које кршио закон и износио у јавност лажи одговарати.