POMAHNITALI HRVATI VODE BOLESNU KAMPANJU U jednom danu 122 vesti i izveštaja protiv predsednika Vučića, a razlog je SRAMAN!
Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Hrvati nemaju pametnija posla nego da udaraju na Srbiju preko svojih medija. 

Pavelićevci su toliko opsednuti Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem, koga doživljavaju kao gromobran u koji sumanuto tuku ne bi li na taj način ranili Srbiju.

U jednom danu 122 vesti, izveštaja, izjave, teksta, emisije u medijima o predsedniku Srbije, govore o dubokoj frustriranosti Hrvatske i prezirom prema sopstvenim liderima i, istovremeno, o potpunoj opsednutosti hrvatskih funkcionera predsednikom Srbije, koji je postao očigledno jedina njihova meta.

 

U Hrvatskoj se vodi bolesna kampanja protiv predsednika Srbije i na portalima, na kojima su tekstovi protiv Vučića, glavne vesti.

Podsetimo na neke od pređašnjih tekstova, naime, u Jutarnjem je izašao tekst sa naslovom "Kako je Vučić Srbiju pretvorio u Hrvatsku iz pivskih reklama", u Večernjem su izašla čak dva "Vučić pozvao hrvate da se ne cijepe i ne šalju djecu u škole u kojima se ne uči ćirilica. Malo tko je očekivao da će se dogoditi ovo..." i "Vučić kao izvršitelj političkog testamenta Angele Merkel o ulasku ostatka Balkana u Eu". 

Takođe, u listu Slobodna Dalmacija sa naslovima "Srbija nas neće dostići još desetljećima", a u 24 sata HR se našao tekst sa naslovom "Vučić prodaje oružje svima".

Ako je sve tako kao što kažu, zašto onda svom narodu ludački pokušavaju da objasne da ih nećemo dostići?

Stopa inflacije u Hrvatskoj

Potrošačke cene u Hrvatskoj u avgustu su porasle 3,1 posto na godišnjem nivou, što je najviša stopa inflacije još od aprila 2013., kada je iznosila 3.3 posto, kao i ubrzanje inflacije u odnosu na mesec ranije, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS) objavljeni danas.

Stabilna ekonomska situacija u Srbiji

Stabilna ekonomija koja raste, najjača pojedinačna vojska u regionu, jednostavno rečeno - Uzdignuta Srbija, nije samo dokaz da imamo pravog predsednika koji je umeo da uzdigne našu zemlju posle katastrofalne vlasti Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Borisa Tadića i ostalih, nego je ujedno i pokazatelj stagnacije i nesposobnosti hrvatskog rukovodstva koje je imalo znatno bolje startne pozicije, a da i ne govorimo o podršci i novcu EU koji obilato stiže u Hrvatsku.

Napadi na Vučića od strane Milanovića u Americi

Predsednik Zoran Milanović je u Njujorku na predavanju na Kolumbija univerzitetu klevetao Predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kritikovao Evropsku uniju.

Milanović je uoči današnje sednice Saveta bezbednosti održao predavanje na ovom univerzitetu i za Srbiju rekao da je "prepreka" i "najteže" to što je, kako tvrdi, predsednik Vučić "bio jedan od najistaknutijih ratnih huškaca 90-ih", prenela je zagrebačka N1 tv.


Milanović je ponovio da vidi da Srbija "nema snažnu nameru" da se priključi Evropskoj uniji, dok se, kako je kazao, Severna Makedonija i Albanija "snažno trude i bore".

Odgovor predsednika Vučića na Milanovićeve izjave

Milanović je istakao da je Vučić "bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača devedesetih".

"Ja ga razumem, on je veliki prijatelj Srbije. čezne da vidi Srbiju u EU. Smetam mu ja. Rešićemo taj problem. Ali to ne menja činjenicu da će Srbija prestići Hrvatsku. Nekada su imali 15 milijardi u odnosu na Srbiju. Neće se promeniti (i odgovor) na njegove niske uvrede, nastaviću da ne uzvraćam uvredama. Da ga vređam, ne pada mi na pamet. On je izbor građana i to je njihova slika i prilika", kazao je predsednik Srbije u obraćanju medijima posle sednice Saveta o nacionalnoj bezbednosti.

Zaključak je jednostavan, samo nastavi Aleksandru Vučiću!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran Zivkovic

22.09.2021 12:57

Vucko legendo da budes ziv I zdrav jo's sto godina 👍👍👍