KAD SE POJAVILA JOVANA JEREMIĆ, NASTAO MUK Stajling i dekolte voditeljke, ni Draška Stanivukovića nisu ostavili ravnodušnim
Printskrin

 

Jovana Jeremić poznata je po svom britkom jeziku u Jutarnjem programu, pa uvek izrešeta goste svojim pitanjima, ali ih i oduševi stajlingom. 

Voditeljka je poznata po neobičnim odevnim kombinacijama, ali kada se ovog vikenda u studiju pojavila u kratkoj roze haljini sa dubokim dekolteom, Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, koji je bio gost vikend jutra, sudeći po reakciji, bio je prijatno iznenađen Jovaninom pojavom. 

KAD SE POJAVILA JOVANA JEREMIĆ, NASTAO MUK Stajling i dekolte voditeljke, ni Draška Stanivukovića nisu ostavili ravnodušnim

Printskrin

 

 

Verujemo i da je gledaocima zapala za oko mala roze haljina, koja je dobro pristajala voditeljki. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
beba

21.09.2021 22:16

Bila je vulgarna i namerno se u vise navrtata saginjala da bi joj se grudi sto vise videle . Neukusno i prostacki je koketirala sa svojim gostima .

hahahahahah

22.09.2021 06:53

Gosti zapanjeni, mislili su da su u ozbiljnoj emisili!!!!

Dokle više

22.09.2021 06:57

Teško je pronaći ovakvu luj ku da se iživljava na TV ekranima. Vidi se iz aviona da je ima mentalne smetnje i da je to za žaljenje.

Jana

22.09.2021 10:52

Žena je modni promašaj u svakom pojavljivanju, ima li neko u tom studiju da je posavetuje..mala roze haljina, a ramena sa naramenicama kao trokrilni ormar, na tolicku ženu..plus se prostački ponaša, kao da je kupila titulu đaka generacije. -)

DraskoDali

22.09.2021 13:02

Dali je moguce da jos postoje budale koje odusevljava Jovana Jeremic pa zar ne osecate da zena neumije da prica kao normalni uporedite je sa drugim voditeljkama

jelena

23.09.2021 09:27

Voditeljka je i vise nego iritantna.Ne vidimo toliku njenu pamet to sto je zavrsila fakultet ne znaci da je pametna.Meni deluje porilicno ograniceno.Fizicki izgled ispod proseka.Sto se tice voditeljsklih sposobnosti i tu se je tanka. Sve u svemu nije trebala pinku.