ZBOG VUČIĆEVIH REČI TRESE SE HRVATSKA Milanović čezne da nas vidi u EU! Smetam mu ja, rešićemo taj problem!
Tanjug/Strahinja Aćimović

Naime, Milanović je istakao da je Vučić "bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača devedesetih".

"Ja ga razumem, on je veliki prijatelj Srbije. čezne da vidi Srbiju u EU. Smetam mu ja. Rešićemo taj problem. Ali to ne menja činjenicu da će Srbija prestići Hrvatsku. Nekada su imali 15 milijardi u odnosu na Srbiju. Neće se promeniti (i odgovor) na njegove niske uvrede, nastaviću da ne uzvraćam uvredama. Da ga vređam, ne pada mi na pamet. On je izbor građana i to je njihova slika i prilika", kazao je predsednik Srbije u obraćanju medijima posle sednice Saveta o nacionalnoj bezbednosti.

Podsetimo, predsednik Zoran Milanović je u Njujorku na predavanju na Univerzitetu Kolumbija klevetao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kritikovao Evropsku uniju.

Milanović je uoči današnje sednice Saveta bezbednosti održao predavanje na ovom univerzitetu i za Srbiju rekao da je "prepreka" i "najteže" to što je, kako tvrdi, predsednik Vučić "bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača devedesetih", preneli su hrvatski mediji.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Maja

21.09.2021 17:41

Milankovića boli to što Srbija ekonomski napreduje, što nam je vojska bolje opremljena, ali u svakom slučaju ne razumem odakle mu potreba da komentariše našeg predsednika i to da li mi stvarno želimo u EU.

Tijana

21.09.2021 18:16

Vucic se istinski bori za Srbiju, Milanovicu smeta strahovit napredak nase zemlje.

Ivana

21.09.2021 20:34

Hrvatska nema šta da se meša u unzrašnje stvari Srbije, vreme je da prestane sa ratnim igrama, i pusti Srbiju da se razvija. Vreme je da Srbija uradi nešto za sebe, neprizna KiM, i da narod na KiM sačuva. Aleksandar vičić je ejdini koji se bori za formiranje ZSO.

Brankica

21.09.2021 21:03

Verujem da predsednik nece dozvoliti da Srbiju vise niko stavlja pred svrsen cin i da ce adekvatno i mudro odgovoriti Pristini stiteci nase interese.

Uros

22.09.2021 11:00

Zahvaljujuci Vučicu Srbija je napredovala, a to sto ga Milankovic pljuje to samo pokazuje kakav je on čovek!

sasa

22.09.2021 11:56

Ovakvo ponasanje Milanovica govori sve o njemu

Drazo

30.10.2021 17:18

Milanovicu ostavi Srbiju i srpski narod sa Vucicem na celu jednom na miru da zivi svoj zivot. ZIVEKA STBIJA!!!!

Drazo

30.10.2021 17:18

Milanovicu ostavi Srbiju i srpski narod sa Vucicem na celu jednom na miru da zivi svoj zivot. ZIVELA STBIJA!!!!