SRPSKI POLITIČAR STAO NA LUDI KAMEN Mlada blistala u venčanici modernog kroja, čestitke pljušte sa svih strana
Radoslav Marjanović - Instagram

Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad, u subotu je stao na ludi kamen i na večnu ljubav se zakleo izabranici svoga srca Eni Dugonjić sa kojom je dugo godina bio u vezi.

- Rale i Ena, kako ih prijatelji zovu, su u skladnoj vezi skoro sedam godina. Ljudi koji su im bliski su odavno očekivali da ovo dvoje mladih i zaljubljenih uplove u bračne vode, ali su oni želeli da se prvo ostvare na poslovnom planu - kaže naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je želja mladenca bila da svadba bude skromna.

- Veselju su prisustvovali najbliži prijatelji i porodica, jer mladenci nisu hteli gužvu zbog epidemije koronavirusa. Upravo zbog pandemije, svadba je prošle godine otkazivana čak dva puta - ističe naš sagovornik koji je prisustvovao svadbenom veselju.

SRPSKI POLITIČAR STAO NA LUDI KAMEN Mlada blistala u venčanici modernog kroja, čestitke pljušte sa svih strana

Radoslav Marjanović - Instagram

 

Mlada je u subotu zablistala u venčanici modernog kroja koja je istakla njenu savršenu liniju, a mladoženja se odlučio za klasično odelo u svetlo plavoj nijansi. Svadbeno veselje je održano u jednom prestoničkom, beogradskom restoranu.   

Predsednik opštine Stari grad je u ponedeljak uveče na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio i fotografiju sa svadbenog veselja.

- Jedan krupan korak smo napravili. Idemo dalje Ena - poručio je Radoslav Marjanović, a fotografija je ubrzo dobila oko 600 lajkova. Pljuštale su čestitke, a predsednik opštine Stari grad se svima strpljivo zahvaljivao.

Inače, Marjanović je rođen 1989. godine u Beogradu. Odrastao je i živi na Starom gradu, diplomirao je ekonomiju na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju, gde je stekao zvanje diplomirani ekonomista.

Za predsednika opštine stari grad izabran je 24. avgusta 2020. godine kao odbornik sa liste „Aleksandar Vučić - Za našu decu“. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading