ŠOKANTNA ODLUKA MARIJE MILOŠEVIĆ Evo šta planira sa Slobinim posmrtnim ostacima
EPA

 

Ćerka bivšeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića Marija Milošević (56), nije odustala od želje da posmrtne ostatke svog oca iz dvorišta porodične kuće u Požarevcu prebaci u Crnu Goru, odnosno Cetinje.

Dobro obavešteni izvor Objektiva, navodi da ona poslednjih meseci ozbiljno radi na pripremama za ovaj čin, a i u kanonski nepriznatoj Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi uveravaju da su spremni da služe opelo pokojnom predsedniku SRJ.

‒ Marija je uvek bila za to da njen otac počiva u Crnoj Gori a ne u Srbiji, jer ga je izručila Haškom tribunalu. Kada je Sloba preminuo u Hagu, ona se protivila majčinoj želji da njen otac počiva ispod lipe u dvorištu kuće u Požarevcu. Ipak, Mira se najviše pitala i bilo je po njenom.

ŠOKANTNA ODLUKA MARIJE MILOŠEVIĆ Evo šta planira sa Slobinim posmrtnim ostacima

Foto: EPA

 

 

Međutim, kako godine prolaze, a Marija ne može da dođe u Srbiju zbog poternice koja je za njom raspisana zbog pucanja u Vili „Mir” za vreme Slobinog hapšenja, odlučila je da prebaci ostatke svog oca kako bi njenoj duši bilo barem malo lakše ‒ navodi izvor.

MARIJA: „PO OCU SAM CRNOGORKA”

Sagovornik navodi da Marija u poslednje vreme, nakon svih društveno-političkih zbivanja u Crnoj Gori, potencira svoje „crnogorsko” poreklo.

‒ Cetinje je njen dom i sve joj prija u tom gradu, a jedino što joj fali je što ne može da obiđe grob svojih roditelja. Marija voli da kaže da je po majci Srpkinja, a po ocu Crnogorka, ali da svom svojom dušom pripada Crnoj Gori. Upravo zbog velike tuge za ocem, koji je izdahnuo u haškom kazamatu, ne vidi drugo rešenje, već da se izvrši njegova ekshumacija ‒ zaključuje izvor.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Pera

20.09.2021 21:55

U istoriji Srbije koja je stara vise od 1000 godina najgorih 10 godina je bilo pod vladavinom tvog oca!!! Nosi ga sto dalje..... blizu je Cetinje...

Vlada

21.09.2021 01:53

Čovek pod čijim upravljanjem je Srbija doživela najveću inflaciju i pljačku stanovništva, pod kojim je Srbija unazađena 50 godina, treba da se skloni iz Srbije, eto kod ćerke, koja je zajedno sam majkom i bratom ojadila Srbiju. Daleko vam lepa kuća, Miloševići!!!

Maja

21.09.2021 02:38

sig.ima novca,pa može da besni!pita li se brat išta? Nama sve jedno,Prodje vreme....

Cudno

21.09.2021 03:51

Odakle doticnoj pare za sve te troskove i od cega zivi sve ove godine kada nigde ne radi?

Investitor Gojko

21.09.2021 05:34

Samo ga nosi što dalje iz Srbije. Vaša porodica nas je ponizila i oljačkala kao niko do sada.