ANA BRNABIĆ POZVALA NA JEDINSTVO U toku je najprljavija kampanja i najveći pritisci na Vučića i SNS
prntscreen Pink

Ovo je veoma važan trenutak u kojem je neophodno da stranka bude složna i jedinstvena jer su pritisci ogromni i svakim danom sve veći, rekla je Brnabić koja je danas nastavila obilazak opštinskih odbora razgovorom sa članovima i aktivistima Srpske napredne stranke na Voždovcu,

"Napadi koji dolaze od medija koji su ili u njihovom direktnom ili posrednom vlasništvu su svakodnevni i sastoje se u besmislenim i najprizemnijim lažima, od toga koliko koštaju cipele koje nosim, preko lažnih rođaka koje tobož zapošljavamo, do najbrutalnijih napada i uvreda na račun predsednika i njegove porodice.

Svaki novi dan donosi novu laž u cilju diskreditacije i dehumanizacije. Sve to rade isti oni političari koji su vreme na vlasti proveli radeći isključivo za sebe dok su građani Srbije svakoga dana ostajali bez posla i bivali sve siromašniji. Mi moramo da stavimo sve to po strani i ostanemo posvećeni ljudima i rezultatima", rekla je Ana Brnabić.

Dodala je da se SNS na izborima ne bori ni za funkcije ni za stranku, već "za našu opštinu, naš grad i našu zemlju - da nastavi da jača i da se razvija".

"I na dan kada su Srbi na KiM i stabilnost čitavog našeg regiona ponovo, neodgovornošću Prištine i nemarnošću međunarodne zajednice, ugroženi, važno je da se setimo da su Aleksandar Vučić i SNS vratili stabilnost i dostojanstvo Srbiji i Srbima na KiM i da je to još jedna stvar za koju ćemo se boriti na sledećim izborima. Za mir, stabilnost i budućnost", poručila je Brnabić, a navodi se u saopštenju.

Ona je pozvala svakog člana SNS da se aktivno uključi u kampanju jer je razgovor sa građanima i briga o njihovim problemima najbolji način da se odgovori na sve laže koje se svakog dana plasiraju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading