VUČIĆ ZAKAZAO HITNU SEDNICU SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST Pozvani i komandanti svih specijalnih jedinica Vojske Srbije
Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Predsednik Srbije Alkesandar Vučić zakazao je za sutra u 10 časova hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj će glavna tema biti dešavanja na Kosovu i Metohiji.

Prema informacijama na stolu će biti analiza poslednjih napada na Srbe u našoj južnoj pokrajini, kao i poslednja odluka o skidanju tablica sa srpskih automobila kojom je vlast Aljbina Kurtija dovela Kosovo i Metohiju na rub novih sukoba.

Takođe, raspravljaće se i o otvorenoj opstrukciji i izbegavanju Prištine da primeni Briselski i sporazum iz 2011. godine, odnosno sprovođenje ovih akata samo u delu koji odgovara Albancima. Nezvanično, očekuje se i da će se razmatrati povlačenje Beograda i svih dosadašnjih dogovora, jer prištinska strana praktično nije ispunila nijednu odredbu niti obavezu.

Izvori prenose da su na sutrašnju sednicu pozvani i načelnik generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović kao i šefovi svih specijalnih jedinica naših oružanih snaga.

 

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Srbija

20.09.2021 09:57

Tako treba Srbijo na noge Vojska na Kosovo...

Sneza

20.09.2021 10:43

Ma samo da se uleti i pociste g... a i kraj price vise i da se slobodno zivi tamo.

Босиљка

20.09.2021 14:45

Лако је рећи "увести војску" из удобне фотеље. Доста је гинула младост Србије. Нека се да у јавност та тачка договора у Бриселу да шиптари имају дозволу да скидају таблице и постављају њихове како се тај Курти кур..,. То не треба да буде тајна, ради се о нашим животима и нашој Србији.

Dragan

20.09.2021 15:47

Tako treba sad je prilika da nas predsednik Vrhovni komandant gos. VUCIC. aktivira vojsku Srbije i svu našu policiju i da krenemo da branimo svoj narod. Dok te arnaute ne proterano do Albanske granice dok to uradimo nece da se smire. Napred Srbija ZIVELA SRBIJA.