SKANDAL Đilasovci u Vršcu izvređali građane, psovali ih i pljuvali (VIDEO)
Privatna arhiva

 

Najavljivana tribina Dragana Đilasa i Marinike Tepić u Vršcu doživela totalni fijasko.

Građani su bojkotovali poziv na tribinu tako da je među okupljenima bilo najmanje Vrščana, a oni koji su došli, na brutalan način su sprečavani da postave pitanja koja Đilasu i Tepić nisu bila po volji.

Vidno iznervirani uz psovke, mlataranje rukama, i grube pretnje nasrnuli su na stariju gospođu koja je Đilasu postavila pitanje da li je došao u njen grad Vršac da i njega opljačka.

Kriminalac Dragan Veličković, prvi čovek Đilasove stranke pokušao je da ućutka gospođu zapovednički urlajući „tišina, tišina“.

Čovek koji je pokušao da zaštiti gospođu takođe je brutalno izvređan uz sočne psovke i pljuvanje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rada

18.09.2021 21:58

I djiki, sta tebi tu nije jasno ? Narod konacno moze slobodno da iznese svoj stav bez straha da ce ga takvi tajkunski lideri lincovati i prebijati. Rekli vam istinu. Vi jedino sto znate je da udarate i samarate starce , pred skupstinom, na ulici, u kuci. To ste vi, huligani i 619 miliona lopovi.

Miljana

19.09.2021 00:16

Ja sam iz okoline vrsca/Margita selo/.Niko ,ama bas niko nije za djilasovu stranku,Koliko ja znam.Ako ga je zena ispreskakala ,kao onaj covek Jeremica.Traze djavola.A njihovi standovi prazni ,niko se nece potpisati.Djiki i Marinika pukli kao tikve.

Ljuba

19.09.2021 05:15

Zato ce na izborima da dobije k... , a ne glasove.