SA KIM SI, TAKAV SI Čovek koji je dočekao tajkuna Dragana Đilasa u Vršcu kriminalac?!
Privatna arhiva

 

Glavni čovek stranke Dragana Đilasa u Vršcu je Dragan Veličković sa debelim krivičnim dosijeom. Broj krivičnih dela koje je izvršio ovaj Đilasovac je frapantan.

Veličković je počinio teške krađe, falsifikovao službene isprave, takođe poznat je po nasilničkom ponašanju i nanošenju lakih telesnih povreda ali i ometanju službenih lica u obavljanu poslova bezbednosti.

Danas je Veličković više nego srdačno kao domaćin dočekao svog šefa Dragana Đilasa i Mariniku Tepić povodom tribine koju je stranka Slobode i pravde trebala da održi u ovom gradu.

Istu srdačnost međutim nasilnk Veličković nije pokazao prema svojim surađanima neistomišljenicima, koje je najgrublje vređao i psovao i pokušavao da ih ućutka.

Najavljena promocija programa stranke, ukoliko se izuzme promocija osvedočenog kriminalca Veličkovića na kraju je izostala, što zbog nezainteresovanosti građana, što zbog brutalnog vređanja Vrščana, koji su Đilasu samo postavili nezgodna pitanja da li je došao da opljačka i Vršac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
duki

18.09.2021 20:43

Pa sto ga ne uhspse ako je kriminalac. Ne razumem ?

XXL

18.09.2021 20:52

Govor mržnje, govor mržnje i samo govor mržnje ... dobro ovaj bar nije ni do kolena 'navijačima' i njihovim gazdama ... 😳🤭😄😆 ...

Vladimir

19.09.2021 02:19

A zašto obojica nisu odavno u zatvoru, a?