NEPOŽELJAN GDE GOD SE POJAVI Sergeju Trifunoviću u Mostaru demolirali automobil
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen TV Nova S

- Došao sam u svoj Mostar i evo neko je to vandalizovao, isekao mi gumu, razbio šajbu i pocepao krov nožem. Ovo su verovatno navijači Zrinjskog ili ko zna šta je u pitanju. Mislim da ekipa prekoputa u kafiću zna, ali to ti je Mostar u 21.veku. Jedino što mogu da pretpostavim, jer, auto je bio parkriran više puta i ranije na ovom parkingu i beogradske tablice nikoga nisu iritirale, da je ovo verovatno na relaciji Velež-Zrinjski, neki uspaljeni mladi mozak - rekao je Trifunović.

Upitan šta dalje odgovorio je: „Ništa, menjati gumu, tražiti šajbu“.

Trifunović, inače od srede boravi kod porodice Đuliman, čija kuća se nalazi u blizini parkinga. Uništeni automobil SAAB danas je oko 13 sati prva uočila Alma Morić Đuliman.

- Mislim da niko od srijede i nije uočio da je to njegov automobil, tek jučer poslepodne dok smo šetali i sigurna sam da je neko nešto vidio, ali niko neće ništa da kaže. Nije uredu ovako ponašati se prema bilo kojem građaninu ovog grada, a ne prema nekome ko nam dođe u goste. Mislim da je ovo atak na njegovu ličnost i da nema veze s beogradskim tablama - rekla je ona.

Uviđaj su na licu mesta obavili pripadnici Policijske uprave Mostar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mila M

18.09.2021 16:22

Bas me cudi ovoj budali da he neko to uradio🙄. Moglo je doduse i nekom drugom to da se desi, to bi bila slucajnost, ali ovo🤨

Zoran

18.09.2021 16:46

Nije valjda da oni to svom urade, šta bi bilo da je došao neki pravi srbin sa svojim kolima.