VUČIĆ ZAVRŠIO POSETU TURSKOJ Bio je to veoma dobar sastanak
Foto: Printscreen

Predsednik Srbije završio je radnu posetu Turskoj gde se u Istanbulu sastao sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom.

Pred odlazak iz Istanbula, u izjavi medijima, predsednik Vučić je rekao da je to bio veoma dobar sastanak, koji je trajao gotovo dva sata.

On je kazao da je sa turskim predsednikom razgovarao o svim važnim temama, pre svega ekonomskim, o turskim investicijama, kako turske kompanije izvode radove u našoj zemlji, ali i svim regionalnim pitanjima i odnosima Srbije i Turske, od bilateralnih do ukupnih odnosa i o saradnji u svim drugim oblastima.



Predsednik Vučić je naglasio da je Turska prijatelj Srbije te da je uveren da bi odnosi dve zemlje mogli da budu još bolji i najavio da bi turski predsednik Redžep Tajip Erdogan trebalo da dođe u zvaničnu posetu Srbiji do kraja godine.

Kako je rekao, dobri odnosi Srbije i Turske uslov su bez kojeg ne možemo da sačuvamo stabilnost u regionu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ivana

18.09.2021 18:14

Hvala našem predsedniku Vučiću an novim investicijama novim radnim mestima. Srbija se cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću an svemu. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu.

Zaratrusta

18.09.2021 22:31

Ova Vučićeva poseta Instanbulu i Erdoganu će doneti benefit za Srbiju.

Marko Antic

18.09.2021 22:38

Sa ponosom cemo se potruditi da na isti nacin docekamo i ispratimo Erdogana kad se ukaze prilika za to

stevo

19.09.2021 01:39

Uspesna i nadamo se plodonosna poseta za Srbiju