UVEREN SAM DA JE TO ISTINA Vučić se oglasio o navodima Saše Jankovića - Siguran sam da je govorio iskreno
Foto: Printscreen TV Pink

Predsednik Vučić je povodom izjave Saše Jankovića, o stranim ambasadama i moćnicima koji su pokušali da sruše vlast u Srbiji, rekao da je uveren da je to istina.

- Siguran sam da je govorio iskreno. Mi dobro pratimo šta rade strane službe u Srbiji, i nema tu filozofije, mi znamo da nisu zadovoljni bržem napretku Srbije. A što bi se neko radovao većem rastu Srbije od Hrvatske? Evo da vam navedem primer: 2014. godine ukupan BDP Srbije je bio 32.9 milijardi evra. U isto vreme u Hrvatskoj njihov BDP je bio 48. milijardi evra. I jedni i drugi ove godine završavamo sa 52. milijarde. Zašto bi to neko voleo? Najlakše im je da pišu da sam ludak ili četnik, iako mi niko nikada nije bio četnik, stradali su samo zato što su Srbi. Dakle, da li je to smisao? Šta je u stvari to što vi tražite svim tim napadima na takav način? I to što Srbija više nije prva u košarci ili fudbalu, već u ekonomiji - rekao je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Armageon

17.09.2021 23:58

Moćnicima danas smeta što Srbija napreduje i što je snažna država, pa su pokušali da je destabilzuju na taj način što su hteli da ugroze našeg lidera, strašno!

Ivana

18.09.2021 00:48

Aleksandar Vučić je jedini koji radi za interes naroda i državu. Srbija se danas cela razvija i gradi, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.

Mia

18.09.2021 01:49

Predsednik zna da proceni kakav je ko, tako da verujem da je i sad tako.

stevo

18.09.2021 01:52

Vreme ce pokazati ali i dati odgovor na mnoga pitanja