ŠEŠELJ UPOZORIO Vučiću sam sve rekao, stvar je vrlo ozbiljna
Foto: Printscreen Happy TV

 

Lider SRS, Vojislav Šešelj kaže da je čitava stvar oko izazvanog infarkta predsednika Vučića, veoma ozbiljna i podseća da je lično pre godinu i po dana upozorio predsednika Vučića na plan zapadnih moćnika da ga otruju.

- Rekao sam Vučiću da mu najveća opasnost preti od trovanja. Danas ima mnogo suptilnih otrova, kontraindikovanih lekova koji mogu da izazovu srčani udar ili nešto slično, a da za nekoliko sati ispare iz tela i tako onemoguće da se utvrdi uzrok smrti. Vučić treba da se čuva i mangupa u sopstvenim redovim. Maltene od kako sam se vratio iz Haga, upozoravam da postoje "spavači" u Vladi, strani agenti koji samo čekaju mig iz zapadnih ambasada. Međutim, Vučić je bolećiv prema svojim saradnicima i teško se odlučuje na čistku u sopstvenim redovima što može da mu se obije o glavu. Mislim da bi u tom slučaju Srbija zapala u veliku krizu - rekao je Šešelj, prenosi Informer.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Smeško Belić

16.09.2021 11:55

A kako ono bi? Jeli Šešelj u opoziciji ili nije? Jeli on Vučićev savetnik ili politički protivnik?

ljuba

16.09.2021 12:25

Ajde još za AV i da glasamo, jer ne vidimo alternativu, ali svi iz njegovog okruženja su debele mutljavine koje na sve načine hoće da se okoriste dok su na vlasti.