NAROD ĆE DONETI ODLUKU 3. ILI 17. APRILA Vučić o opoziciji: Na izborima nema "Majke mi, dođem ti", izađite i pobedite
Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Predsednik Vučić je tokom obilaska vojne opreme i mašina istakao da su svi pripadnici Vojske Srbije dokazali koliko vole i bore se za našu zemlju. Predsednik je potom i porazgovarao sa pripadnicima vojske. 

Vučić je dodao da će se o ovakvim stvarima pisati narednih 10 ili 20 godina, ističući da će, dok je na poziciji predsednika voditi računa samo o interesima Srbije, gde će za takvu politiku morati da plati određenu cenu.

- Imate 495 medija negativnog karaktera o meni, a 212 pozitivno, 700 je neutralno. Svi predstavnici vlasti nemaju ukupno toliko loših vesti kao ja - dodao je Vučić.

- Vi ne možete da pobedite rezultat, vi možete da kažete da je vojska slaba, ali onda dođete ovde i vidite koliko smo jači u odnosu na poslednjih 7 godina - nastavio je Vučić.

Tanjug/Strahinja Aćimović

 

 

"Trojanski konj" u Srbiji

Povodom "trojanskog konja" u Srbiji, Vučić kaže da je ljudska priroda je takva da je sujetna. 

- Za ljude o kojima se samo lepo piše, nikada neće pobediti. Ljudi glasaju za energiju, borbu, a ne tričave pokušaje - nastavio je Vučić.

Komentarišući stav opozicije o izborima, predsednik je rekao da će se u aprilu odmeriti snage.

- Taj Lutovac i ostali, oni sada imaju svoje probleme, da se obračunaju sa ekolozima, jer su oni sa onima "Ne davimo Beograd" jači od njih. Oni neka rade svoj posao, a mi naš. Voleli bismo da se bore na izborima. To "na majke mi, na dođem ti" ne prihvatam. Neka dođu, pa neka pobede, mi na tajkunske priče više ne padamo. Želim im uspeh na izborima, izbori će biti 3. ili 17. aprila, a ja poručujem da ćemo da se borimo - dodao je Vučić.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Danijela

15.09.2021 10:09

A da li opozicija ima podrsku na izborima, to ce tek da se vidi!

BANE

15.09.2021 10:11

Ipak je narod taj koji će odlučiti o svemu. Oni su prepoznali ko se zaista trudi da od Srbije napravi bolje i lepše mesto za život.