ORLIĆ O PRIZNANJU SAŠE JANKOVIĆA Niko više nema pravo da kaže da ne postoje oni koji Vučiću rade o glavi
Printscreen

- Niko više nema pravo da sa podsmehom komentariše saznanja da postoje strane države, opasni centri moći, koji Aleksandru Vučiću rade o glavi. Koji ne biraju sredstva da umesto njega postave svoje marionete na vlast, a za taj pakleni naum traže saradnike svuda na političkoj sceni, pa i unutar SNS. Vidimo sada kako se pojedinci i sami hvale - da su bili otvoreno pozivani da u tome učestvuju - rekao je Orlić i dodao:

- Otvoreno to priznaju, ponose se time cak. Oni koji bi da vreme vrate unazad, u napadu na slobodnu i nezavisnu politiku Aleksandra Vucica, na Srbiju koju je učinio drzavom koja danas neće da kleci ni pred kim i ne prima naloge iz tuđih ambasada, spremni su na bukvalno sve. Čak i na to da predsedniku Srbije - "stane srce". I treba narod da vidi ova jeziva svedočanstva, kako bi ozbiljnost situacije u kojoj se država nalazi, te zastrasujuce dimenzije zla koje se nad njom nadvilo, bile potpuno jasne svima. A posebno treba da se trgnu svi u SNS. Ko danas, nakon ovoga, nije spreman da stoji u prvim redovima - nije ni dostojan imena svog predsednika, niti zaslužuje da se nazove članom svoje stranke.

Orlić je istakao da napadi kojima su Aleksandar Vučić i Srbija izloženi neprekidno, kako na spoljnom planu, tako i od strane, kako je rekao, mračnih tajkunsko - mafijaskih struktura iz bivšeg režima unutar zemlje, sada su jasni svima.

I niko nema izgovor da kaže - da nešto nije razumeo - izjavio je Orlić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading