VUJADINOVIĆ: Građani BiH znaju da je Srbija sigurna i poželjna zemlja, uzaludni su pokušaji da Komšić i Džaferović plaše narod
Alo

Uzaludni su pokušaji da gospoda Кomšić i Džaferović zaplaše građane Bosne i Hercegovine, Srbijom kao neprijateljskom zemljom i tako ih drže zarobljene u prošlosti. Znaju građani odavno, da su ljudi koji ih drže u prošlosti, poput njih dvojice, najveći neprijatelji njihove budućnosti. Pokazalo se da građani Bosne i Hercegovine vrlo dobro znaju, da je Srbija sigurna i poželjna zemlja, za sve koji gledaju u budućnost i napredak regiona kao i za one kojima je potrebna pomoć, ma odakle oni dolazili i ma kako se zvali. Znaju da je Srbija sigurna i poželjna za sve osim za ljude ogrezle u kriminalu pa i osumnjičene za ratne zločine, ma kojoj veri i naciji oni pripadali. Poverenje u Srbiju, srpskog predsednika Aleksandra Vučića i sve srpske institucije, su pokazali i građani Bosne i Hercegovine mnogo puta do sada, dolazeći u zdravstvene ustanove širom zemlje, obavljajući vakcinaciju ali i dolazeći da kao vredni radnici rade poslove na velikim infrastrukturnim projektima koji su u toku u Srbiji.

Da li se može reći da građani Bosne i Hercegovine imaju poverenja u Кomšića i Džaferovića, kada su ove stvari u pitanju?

Da li se može reći da su svi zločinci, bez obzira na veru i naciju isti pred sudovima zemlje za čije vođenje su odgovorni Кomšić i Džaferović?

Da li se može reći da se kriminalci, koji su između ostalog pokušali ubistvo srpskog predsednika u Srebrenici, osećaju nesigurno u Bosne i Hercegovine, obzirom da ih nikada nisu priveli pravdi?

Na ova pitanja neka Кomšić i Džaferović, odgovore prvo svim građanima Bosne i Hercegovine.

Na kraju, moraće Кomšić i Džaferović prihvatiti i istinu da je Srbija, kao i druge velike svetske države, potpisnica i garant mirovnog sporazuma iz Dejtona, pa samim tim i garant opstanka Bosne i Hercegovine kao takve. Moraće prihvatiti i činjenicu da Srbija i njen predsednik, nikada neće ostaviti na cedilu i na milost i nemilost njima i sličnima, ni srpski narod a ni sve ostale u Bosne i Hercegovine kojima pomoć bude potrebna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading