SULUD ZAHTEV OPOZICIJE EVROPARLAMENTARCIMA Postavili nerealne uslove, svima je jasno da oni ni ne žele da izađu na izbore
Skupština - ALO - Dejan Briza

 

Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ne davimo Beograd, Zajedno za Srbiju i Pokret za preokret sačinili su tekst "konačnog Sporazuma učesnika međustranačkog dijaloga" i poslali ga evroparlamentarcima u Brisel, pozivajući se na njihov Nacrt radnog dokumenta pripremljen za sledeću rundu međustranačkog dijaloga.

Pismo koje je evroparlamentarcima dostavljeno zajedno sa Sporazumom potpisali su Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Pavle Grbović, Dobrica Veselinović, Nebojsa Zelenović, i Janko Veselinović.

Njihovi uslovi podrzaumevaju uvođenje nekakvog Koordinacionog tela za javno informisanje (KTI) , zatim nove programske šeme, koje će, razume se, oni da uređuju, zatim su utvrdili i nove izborne uslove...

Zbirno gledano, uslove koje su postavili šokirali su i poslanika i člana Predsedništva SNS-a, Vladimira Đukanovića, koji je vidno iznenađen uslovima koje je sačinila i potpisala opozicija:

- Po principu "što je babi milo, to joj se i snilo" dotična gospoda koja nikog živog ne predstavljaju odlučila su se da zaigraju na poslednju kartu - postavljamo sulude uslove evroparlamentarcima.

Uslovi su taman takvi da je ostalo još samo da im isti garantuju da će pobediti na izborima.

Način na koji oni zamišljaju da političari direktno uređuju informativne programe medija i da država Srbija mora da ima obavezu da plati emitovanje sadržaja privatnih agenturnih kuća poput BIRN, KRIK i sl. na RTS i RTV je taman takvo da to ni Talibanima ne bi palo na pamet.

Kako god, sve ovo što traže je toliko besmisleno da je već sada svima jasno da ti ljudi ne žele da izađu na izbore, jer im je jasno koliko loše stoje u narodu - rekao je Đukanović.

SULUD ZAHTEV OPOZICIJE EVROPARLAMENTARCIMA Postavili nerealne uslove, svima je jasno da oni ni ne žele da izađu na izbore

Foto: Printscreen

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading