MEDOJEVIĆ IZAZVAO ZEMLJOTRES Otkrio ko zaista vlada Crnom Gorom!
Foto: Printscreen

- Došli smo su situaciju da je aktuelna Vlada Crne Gore odgovorna za dešavnaja na Cetinju. Očigledno je da je bio dogovor Mila Đukanovića i bezbednosnog sektora da se donose tu gume, da se prave barikade i uzurpura ustoličenje i poziva javnost za sukobe - rekao je Medojević.

MEDOJEVIĆ IZAZVAO ZEMLJOTRES Otkrio ko zaista vlada Crnom Gorom!

Foto: Printscreen

 

- Globalna država u Crnoj Gori je svoje pipke imala i u crkvi, posle pobede 30. avgusta i upravo ti delovi crkve sa predstavnicima duboke države su formirali vladu Zdravka Krivokapića, objašnjava Medojević.


SVE DOGOVORENO?

 

- Očigledno je da je bio dogovor Mila Đukanovića i bezbednosnog sektora da se donose tu gume, da se prave barikade i uzurpura ustoličenje i poziva javnost za sukobe - rekao je Medojević.

On je istakao da su patrijarh Porfirije i mitropolit Joanikije trebalo da budu obavešteni da na Cetinju nije bilo bezbednosnih mogućnosti da se ustoličenje održi. - Za to je bio zadužen bivši ministar policije Veslein Veljović koji je danima urgirao da policijski pripadnici napuste policiju i pređu na stranu Mila Đukanovića. Oni su već bili pripremljeni da ustoličenja neće biti. Đukanović je danima govorio da ustoličenja neće biti a to mu je garantovao Abazović i aktuelni premijer - rekao je on.

 

 

KRIVOKAPIĆ NIJE ZNAO ŠTA DA RADI

- Krivokapić jednostavno nije znao šta da radi. Direktor policije je odbio naređene Vlade da obezbedi ustoličenje mitropolita. Jedini koji je to sprečio bio je patrijarh koji je na višesatno ubeđivanje Abazovića i drugih odbio da ne ode na ustoličenje. To je potom postalo pitanje bezbednosti patrijarha SPC koji je odlučio da ide - dodao je Medojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading