MINISTRI SE NISU OSOLILI U MORU Pakleno leto za političare, niko nije išao na odmor
Tanjug

 

Članovi kabineta Ane Brnabić izgleda da su konačno ozbiljno shvatili kritike predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa tvrde da se ovog leta nisu ni osolili u moru! Istina, poneko je uspeo da skokne do vikendice ili da ugrabi nekoliko dana za kratak predah sa porodicom, porodicom i prijateljima.

Branislav Nedimović, potpredsednik Vlade i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, za Kurir je kratko rekao da je sve vreme radio.

Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, naglasio je da je u letnjim mesecima pik građevinske sezone, te da zato nije ni planirao da uzima odmor.

- Svaki vikend mi je bio radni, svaku subotu sam bio na terenu, odmora nije ni bilo, niti će ga biti - napominje ministar.

MINISTRI SE NISU OSOLILI U MORU Pakleno leto za političare, niko nije išao na odmor

Tanjug/ Miloš Milojević

 

 

Nije se, kako tvrdi, odmarao ni Novica Tončev, ministar bez portfelja, a kaže i da reč "odmor" vrlo retko koristi i u govoru, a kamoli u praksi.

- Nisam bio na odmoru ove godine, niti planiram. Kad sam u mogućnosti, provedem vreme na Vlasinskom jezeru - kazao je Tončev.

Tatjana Matić, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija, rekla je da se zbog obima posla i turističke sezone, na kojoj su radili svakodnevno, nije mnogo odmarala, ali je uživala u zajedničkim trenucima sa porodicom.

MINISTRI SE NISU OSOLILI U MORU Pakleno leto za političare, niko nije išao na odmor

Alo

 

 

- Nekoliko dana tokom leta sam provela sa porodicom u Fruškim termama i u selu Vrelu, pored Uba, gde imamo porodično imanje. Imanje smo sređivali, pa je odmor više bio radna akcija - napominje ministarka.

Jadranka Joksimović, ministarka za evropske integracije, navodi da je u avgustu provela desetak dana sa porodicom, ali da je obavljala sve neophodne aktivnosti u svom ministarstu, jer su, kako tvrdi, svi non-stop u kontaktu telefonom ili onlajn.

Anđelka Atanasković, ministarka privrede, kazala je da je srpska privreda uspela da se održi nakon krize zbog pandemije, ali je taj opstanak uslovljavao aktivan rad.

- Porodica mi je izuzetno važna, od dolaska u Ministarstvo privrede zbog obaveza nisam imala mnogo vremena za unuke, te sam tokom leta nekoliko dana provela sa njima. Nisam putovala van Srbije - rekla je ministarka.

Marija Obradović, ministarka državne uprave i lokalne samouprave, navela je da nije bila na odmoru jer joj je to prvi ministarski mandat i svega deset meseci rada, te da ne smatra da joj je odmor potreban.

MINISTRI SE NISU OSOLILI U MORU Pakleno leto za političare, niko nije išao na odmor

TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

 

 

- Mnogo je posla pred ministarstvom, posebno kada su zakoni u pitanju koje pripremamo za Skupštinu za oktobar. Pratimo pedesetak infrastrukturnih projekata širom Srbije koje smo finansirali - kazala je ministarka.

Gordana Čomić, ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, samo je kratko odgovorila da nije nigde letovala, kao i Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta, koji, kako nam je rekao, nije ni pomišljao da ide na odmor zbog Olimpijskih, a onda i Paraolimpijskih igara.

Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, istakao je da je ovo leto proveo u Beogradu i vikendici nedaleko od glavnog grada, kao i da je imao petodnevni izlet sa porodicom u Republici Srpskoj.

MINISTRI SE NISU OSOLILI U MORU Pakleno leto za političare, niko nije išao na odmor

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju

 

 

- Verujem da ću u septembru, ako nađem vremena, skoknuti dva-tri dana do neke destinacije u našoj lepoj Srbiji - rekao je ministar.

Milan Krkobabić, ministar za brigu o selu, sa ponosom je istakao da nije nikuda išao ovo leto, te da je isključivo bio u Beogradu u radnoj atmosferi.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading