MINISTARKA VUJOVIĆ ZGROŽENA PRIZOROM Đubre po ulicama na eko protestu: Dela pokazuju više od reči! (FOTO)
Instagram/ Irena Vujović

Ministarka ekologije i zaštite životne sredine Irena Vujović rekla je da današnje slike ekološkog protesta u Beogradu pokazuju da se budućnost ne vodi zapaljivim izjavama već delima i brigom prema okolini.

- Slika današnjeg ekološkog protesta u Beogradu. Da li se radi o političkom skupu ili o zabrinutosti za životnu sredinu lako je zaključiti. Borba za čistiju budućnost ne vodi se zapaljivim izjavama, već konkretnim delima i istinskom brigom prema okolini koja nas okružuje, a to je ono što, nažalost, kod učesnika današnjeg protesta nismo mogli da primetimo - saopštila je ministarka Vujović.

 

 

BEBINA GLAVA PROBODENA VAKCINAMA I KRST Morbidne scene na ulicama - Šta se ovo dešava na protestu u centru Beograda?! (FOTO)

SRAMAN PRIZOR NA BEOGRADSKIM ULICAMA Ekološki ustanak pun SMEĆA! Ovo je "kulturna" Srbija ostavila za sobom (FOTO)

GORAN VESIĆ RASKRINKAO LAŽNI EKOLOŠKI POKRET, OSTAVILI PUN GRAD ĐUBRETA ZA SOBOM Ako kažete da vam je ekologija važna, za početak pokupite smeće za sobom

"KAKVE REKE BRANE, PUSTITE NAROD DA PROĐE!" Takozvani ekolozi blokirali Brankov most, besni građani ih ispratili psovkama

SKANDAL NA PROTESTU OPOZICIJE, POJAVILI SE ANTI-PUTARI, A SMETAJU IM I AERODROMI Šta će Lađevcima teretni aerodrom? Šta će Pranjanima teretni put?

OPOZICIJA ZLOUPOTREBLJAVA NAROD Svi na lažnom ekološkom protestu zarad političke kampanje jer ovako nisu u stanju da skupe ni 5 ljudi! (FOTO)

PONOVO POKUŠAVAJU DA PREVARE NAROD Šta se zapravo krije iza ekološkog protesta?

LUDILO Kamere su ovo snimile! Organizatori iz "Ne damo Jadar" ljube ruku raspopu Davidoviću

GRAĐANI ZBOG KOLAPSA U SAOBRAĆAJU BESNI NA LAŽNE EKOLOGE Svako go*no da sebi za pravo da blokira šta hoće (VIDEO)

JASNA PORUKA SA SKUPA OPOZICIJE Zoran Đinđić je kriminalizovao privatizaciju i prodao fabrike u bescenje (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading