HRVATI U KAMPANJI RUŠENJA SRBIJE Ako se reše Vučića, građani Vojvodine će moći da se otcepe!
Alo! Kristijana Ćaćić

 

Mediji koji su pod kontrolom režima, po svom nahođenju uređuju naslovne strane portala i novina, a sve sa ciljem destabilizacije države Srbije.

HRVATI U KAMPANJI RUŠENJA SRBIJE Ako se reše Vučića, građani Vojvodine će moći da se otcepe!

Printscreen

 

Smatraju da ako se budu rešili predsednika Aleksandra Vučića, da će građani Vojvodine moći da se otcepe i slobodno dišu.

Podsetimo, u jednom skandaloznom članku, autor teksta uspeo je da poveže, vrlo moguće maštanjem, da Vučić koristi svog sina kako bi se nametnuo kao vožd "svih Srba u regiji", sa opaskom da je baš zbog toga izgradio spomenik Stefanu Nemanji. 

Nije prvi put da se predsednikova deca nađu na tapetu, bilo da su Hrvati u pitanju ili Đilasova stranka i Đilasovi mediji. Svi, kada im nije u Srbiji išta po volji, a nemaju šta da kažu, napadaju predsednika i njegovu porodicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Eks Slavonka

11.09.2021 14:36

Imaju oni svoju lijepu pa neka brinu o njoj a Vojvodunu neka ostave na miru.Ps.Čanka neka slobodno uzmu sebi.

Mrki

11.09.2021 14:57

Sve hrvate u Republici Srbiji popisati kao gradjane RS katolicke veroispovesti. I oni nase popisuju kao hrvate pravoslavne veroispovesti a ne kao srbe!

stevo

12.09.2021 01:46

Sve su to lepo Hrvati zamislili,samo sto im taj prljavi plan nece uspeti

Lepa je i naša

12.09.2021 12:21

Nemogu da razumem ni naše novinare ali ni naše predstavnike vlasti,ako nas rvati tako blate plus ovih dana najjasnije podstiču svoje plaćenike da zagovaraju otcepljenje dela naše Srbije,debeli i ko zna kad okupani Čanak,Čomičku koju narod plaća a ona ovom narodu radi o glavi,zašto i mi ne nagovaramo hrvate u rvatskoj da otcepe Slavoniju,da otcepe Dalmaciju,pogotovo oblast Rijeke,da im nisi bili Srbi to bi bila danas Italija