SMAJLOVIĆ RASKRINKALA ĐILASA I OBUĆINU Pa nije ona rešetala pitanjima Dragana u kafiću! Pitam se što je Minja Miletić otišla od njih...
Printscreen

Smajlović je istakla da nije primetila da Obućina rešeta u svojim emisijama, a pogotovo tokom susreta u jednom beogradskom kafiću, o čemu je Alo nedavno pisao.

"Obućina kaže: "Sa Vučićem se ne bih srela jer on neće da odgovara na pitanja", pa nije delovalo da je rešetela Đilasa već deluje kao prijateljsko ćaskanje", istakla je Smajlović.

 

 

Ljiljana Smajlović se zapitala što je Minja Miletić otišla iz tog "carstva slobode"

"Poštujem Minju Miletić i pitam se zašto je otišla sa N1, sa tog "carstva slobode", rekla je Ljiljana Smajlović u Jutarnjem programu TV Prva.

Podsetimo, jedan od lidera opozicije Dragan Đilas fotogragisan je sa Jelenom Obućinom dok je sedeo u kafiću Coffee factory u Nevesinjskoj ulici, na Vračaru.

Obućina nakon što su je građani uslikali na Vračaru, počela da brani svoje "nezavsino novinarstvo".

Nakon što je "nezavisna" Jelena Obućina uslikana sa Draganom Đilasom na noćnom kolegijumu u jednom kafiću na Vračaru, počela je da se pere od povezivanja sa tajkunom, rekavši da bi tako pozdravila i Aleksandra Vučića na ulici, ali on ne šeta sam. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Grmlin2

12.09.2021 09:29

Svaka cast Ljiljani Smajlovic na raskrinkavanju ove tkz novinarke Obucine