KOGA LJUBE POSLANICI? Otkrivamo sve tajne zanimljivog ljubavnog života naših narodnih tribuna (FOTO)
Tanjug

Ljubavni životi poslanika iz Skupštine Srbije daleko su komplikovaniji od onih koje imaju ministri u Vladi, jer pojedini narodni tribuni imaju i ženu i devojku, a neki čak i dve supruge. Baš iz tih razloga Alo! vam otkriva ko su partneri naših viđenijih poslanika...

Ivica i lepa Sanja tri decenije u braku

Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije i lider SPS-a, sa suprugom Sanjom u braku je skoro tri decenije, a oženio se kada nije bio na toliko visokom položaju.

Alo

 

- Ona je bila protiv toga da se bavim politikom. U stvari, nije protiv kako mi je tada pričala... Njen otac se bavio politikom, uvek joj je to bilo odvratno i rekla je da nikad u životu neće da se uda za političara. Međutim, kada je mene videla, onda je promenila svoje mišljenje. Ona i danas ima otpor da bude mnogo prisutna u javnosti, nikad nije htela da gostuje nigde i ja to poštujem - rekao je jednom prilikom aktuelni šef parlamenta. Ivica i Sanja imaju dvoje dece, sina Luku i ćerku Andreu.

Vladimir se Anđelki zakleo na večnu ljubav

Vladimir Orlić, potpredsednik Skupštine Srbije, stao je na ludi kamen 2017. godine, kada se na večnu ljubav zakleo izabranici Anđelki.

Alo

 

Svadba je bila organizovana u jednom restoranu na Adi Ciganliji, a brojne kolege iz skupštinskih klupa i tabora naprednjaka su uz porodicu i prijatelje uveličali svadbeno veselje. Lepa mlada zablistala je u beloj venčanici, a mladoženja se odlučio za crno odelo. Gospođa Orlić se nakon ceremonije presvukla u kraću belu haljinu, a nije se libila da pokaže igračko umeće, pa je u jednom trenutku uzela daire u ruke i oduševila prisutne.

Elma je druga Zukorlićeva supruga

Elma Elfić Zukorlić je druga supruga Muamera Zukorlića, potpredsednika Skupštine Srbije i lidera SPP-a, s kojim je braku dobila četvoro dece. Elma je žena zbog koje je muftija iskoristio svoje legitimno pravo višeženstva koje mu, kao pripadniku muslimanske vere, dozvoljava šerijatski zakon.

Tanjug

 

- Naš brak je zasnovan na versko-šerijatskim principima i kao takav privlačio je veliku pažnju. Danas, kao roditelji četvoro dece, vodimo sasvim normalan porodični život, posvećeni smo deci i poslovima kojima se bavimo - kazala je ona jednom prilikom. Upitana šta bi rekla suprugu ako bi od nje zatražio dozvolu da se oženi po treći put, Elma je odgovorila:

- Rekla bih mu da prati svoje srce. Srcu se ne može narediti. Ljubav postoji ili ne postoji.

Anu voli, s Draganom se čuje!

Narodni poslanik SPS-a Milutin Mrkonjić je u dugogodišnjoj skladnoj vezi s pevačicom narodne muzike Anom Bekutom. Interesantno je da se političar nikada zvanično nije razveo od supruge Dragane.

Alo

 

- Uvek sam bio odan porodici. Volim sestrinu decu, a s Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Poznato je i da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem koliko mogu. Sve što imam ostaviću ženama. Ja nemam ništa - poručio je Mrka, i istakao da je sada najsrećniji.

- Živim sa ženom koju volim, radio sam poslove koje sam obožavao, iza sebe imam dela koja traju. Puna kapa - tvrdi poslanik.

Maju zaprosio na Božić, imaju četvoro dece

Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a, ne krije ljubav prema supruzi Maji te često na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije. On je jednom prilikom za Alo! otkrio da je suprugu zaprosio na Božić.

- Želeo sam tu simboliku da se na dan rođenja Sina Božjeg i u mom životu rodi nešto novo i lepo. Bogu hvala, meni bajka traje - kazao je tada poslanik. Đukanovići su prošle godine dobili četvrto dete.

Foto: privatna arhiva

 

- Hvala ti Gospodine da na dan uzdizanja sina tvoga na nebesa po četvrti put zasjaš od sreće Đukanovićeve kuće. Rodilo se naše sunce, naša Anastasija. Dimitrije, Đorđe i Jelisaveta dobili sestru da im kuća bude još jača i da se zajedno sa njom raduju - napisao je poslanik na Fejsbuku.

Đorđe sluša suprugu Vesnu

Đorđe Milićević, poslanik SPS-a, nakon stravične saobraćajne nesreće koju je imao početkom 2019. godine poručio je da će više slušati suprugu Vesnu.

Foto: privatna arhiva

 

- Ja sam pre svega otac i suprug, iako sam zbog posla kojim se bavim najmanje imao vremena za porodicu, ali su oni uvek bili i biće moj stub stabilnosti, uspeha i napretka - porodica je moja snaga! Oni su ti koji su me bodrili, podržavali i verovali u moj oporavak - kazao je poslanik, a posebno je ponosan na ćerku Ivu, koja osim što je vukovac, posvećeno trenira i odbojku.

Večiti neženja s Danijelom ima troje dece

Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa i funkcioner socijalista, pre par godina postao je tata po treći put i posle dva sina dobio ćerkicu Miru Ivu Bajatović.

Foto: privatna arhiva

 

Inače, partnerka Bajatovića s kojom je u dugoj vezi zove se Danijela Maletić i godinama je radila u Srbijagasu. Danijela i Dušan najpre su dobila sina Miloša, a kasnije je na svet stigao i drugi sin kome su dali ime Velimir.

Samir sreću našao s Majom

Narodni poslanik Samir Tandir na društvenim mrežama često objavljuje fotografije supruge Maje, kojoj se na večnu ljubav zakleo 2017. godine.

Foto: privatna arhiva

 

Njihovoj sreći nije bilo kraja kada je na svet pre više od dve godine došao njihov sin Orhan.

„Hvala Allahu Milostivom Samilosnom po hiljadu puta što nam je podario našeg Orhana“, napisao je narodni tribun u martu  kada je njihov sin napunio dve godine.

Senka i Aleksandar se zavoleli na prvi pogled

Ljubav između narodnog poslanika Aleksandra Čotrića i njegove partnerke Senke desila se na prvi pogled.

Privatna arhiva

 

- A onda smo otkrili i da delimo zajedničku ljubav i interesovanja prema putovanjima, književnosti, humoru, uređenju doma... Senka je diplomirani etnolog i poliglota koja govori engleski, grčki, italijanski, ruski i turski jezik. Objavila je  nekoliko knjiga poezije, romana i humorističke proze. O njenoj knjizi pesama pisao je i Matija Bećković, knjige su joj prevedene na strane jezike, nagradu za pesmu je dobila na festivalu u Strugi. Radila je u turizmu i kao diplomata u Istanbulu, a sada je samostalni umetnik. Od pre dve godine živimo u Pančevu, gde je mirniji život nego u prestonici - otkrio je on za Alo!, i istakao da mu je Senka velika podrška.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading