SAMOPROKLAMOVANA ELITA VEĆ "DOBILA" IZBORE Brnabić: Đilas ulaže ogroman novac za destabilizaciju Srbije i Vučića
Printscreen

Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ana rnabić obišla je stranačke štandove u Zemunu i tom prilikom navela da je važno da i ona i ostali stranački funkcioneri budu na terenu, da se ne opuštaju i rade svom snagom.

Brnabić je navela da se Ðilas uveliko sprema za izbore i da ih je, kako je rekao, "već dobio" i naglasila da će se SNS boriti radom i rezultatima za naš grad i za našu zemlju.

Dodala je da ta samoproklamovana elita ima veliku medijsku mašineriju, da veliki novac ulaže u pokušaje da destabilizuju Srbiju i oslabe predsednika Vučića.

Brnabić je posetu Zemunu iskoristila da od građana čuje čime su zadovoljni i šta je potrebno još uraditi.Nakon razgovora sa građanima, poverenica beogradskog odbora održala je i sastanak sa članovima i funkcionerima opštinskog odbora. Izrazila je zadovoljstvo što je došla u Zemun i zahvalila na energiji i podršci koju zemunci pružaju politici Aleksandra Vučića i Srpskoj naprednoj stranci, navodi se u saopštenju SNS,

"Ono što SNS izdvaja od drugih stranaka jeste to što se funkcioneri nisu udaljili od svojih članova, što smo zajedno na svim sastancima i svim aktivnostima", rekla je Brnabić i dodala da upravo tako vidi svoj mandat poverenice, da zajedno sa članovima bude na terenu.

"Jedina smo stranka koja ima konkretne planove, koja se zajedno sa građanima bori za bolju budućnost, za razvoj i uređenje svakog kraja. Pred kraj godine počeće rekonstrukcija Zemunskog keja, kada je u pitanju povećanje prosečne plate Zemun je pri samom vrhu, stopa nezaposlenosti je u padu, što se najbolje vidi po tome da je 2016. godine u opštini Zemun bilo 57.812 zaposlenih, a 2020. čak 64.827", rekla je Brnabić.

Poverenica beogradskog odbora smatra da treba podsećati ljude na sve ono šta smo uradili, ali i da ih uputimo u planove i naš program za budućnost.

"Mi smo jedini koji imamo konkretne planove i šta je to što nudimo ljudima. Svi ovi koji se busaju, koji se bore za vlast po svaku cenu i koji se ujedinjuju protiv SNS, nemaju plan, ni ideju šta treba uraditi, nude samo mržnju prema Vučiću i to im je jedina politika", rekla je.

"Važno je da se ne opustimo, da budemo vidljivi, da budemo na terenu i da i dalje radimo svom snagom", zaključila je Brnabić i rekla da veruje u odgovornost kod ljudi, koji će kako smatra, na predstojećim izborima glasati na osnovu rezultata.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Milan

10.09.2021 11:09

Đilas samo zna da sprema paklene planove!

Helena Topić

10.09.2021 15:59

Đilas je pokazao kakav je čovek kada je bio na vlasti.

stevo

11.09.2021 01:24

Djilas treba da shvati da se poverenje gradjana ne kupuje vec stice