Božić: Vuletić na najprljaviji način blati ime Aleksandra Vučića
Alo

Saopštenje Sandre Božić prensimo u celosti:

- O bilo kojoj vrsti "opštenja" Vladimir Vuletić bolje da ne progovara, jer izgleda zaboravlja da jedina definicija te reči koju on poznaje u svom vokabularu vezuje se za maloletnike i kažnjiva je zakonom, opskurna je, monstruozna i nedopustiva.

U međuvremenu, dok jede ćevape koje je pripremio glavni kuvar - njegov brat Velja, došao je na ideju da se kandiduje za predsednika Srbije. 

Međutim pored pedofilije koju zagovara, očito je da se njegov plan i program svodi na utrkivanje u tome kako da na najprljaviji način oblati ime Aleksandra Vučića. Pretpostavljam da na ovaj način pokušava da se što bolje dodvori kako bi na Đilasovoj platnoj listi zauzeo što višu poziciju. Ako se uporedi način na koji pokušava da prigrabi pažnju Đilasovih medija, ne bi me čudilo da ga opozicija proglasi i zajedničkim kandidatom - jer boljeg nemaju. Slični se privlače, te ćemo pored osvedočenih lopova, lažova, narkomana, zlostavljača sada imati i pedofila koji se pored maloletnika sladi ljudskim ćevapima. I u pravu je zato kada kaže, i tu jedino mogu da se složim s njim, Rimljani su imali sreće "a mi, ipak, ne". Svakako, čekamo prvi zimu da vidimo da li ćemo opet gledati Vuletića kako se (sa očigledno smanjenom uračunljivošću) valja u snegu.

Ovakvi nastupi i medijski prostor koji se daje opskurnim ličnostima, samo je dokaz da će politička kampanja Đilasovih novčića za potkusurivanje, biti sve prljavija. Sve to ne može da umanji rezultate koje je Aleksandar Vučić ostvario u prethodnih 10 godina, kao ni one rezultate za koje se svakodnevnim radom svi mi iz Srpske napredne stranke borimo - saopštila je Božić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading