VUČIĆU, ODAKLE TI PRAVO DA POSTOJIŠ?! Novinar N1 upitao predsednika zašto je održao konferenciju, a onda je dobio žustar odgovor: Odsad vam šaljemo opravdanje
Foto: Alo.rs

 

Prvo su deo opozicije i đilasovski novinari zahtevali da učestvuju u debatama sa predsednikom Srbije.

Kada su shvatili da bi u njima argumenti i činjenice  bili na strani predsednika rekli su, "Nećemo više debate hoćemo da gostujemo sami".

Kada su videli da ni to ne pomaže njihovim ciljevima, jer narod veruje Vučiću, dogodilo se nešto najluđe do sada:

Novinar đilasovske televizije upitao je danas Vučića otkud mu uopšte pravo da se obraća javnosti.

Jasna je poruka, "Vučiću odakle ti pravo da postojiš kad to remeti Đilasove, Marinikine i Jeremićeve planove da zasednu u fotelje!".

Novinar televizije N1 je upitao predsednika Vučića zašto je zapravo organizovao ovu konferenciju.

"Vi ste me pomno pratili, meni je jako važno što ste me pratili u Jutarnjem gledali, želim da me i dalje gledate i da ne pratite gluposti. Ministar spoljnih poslova se priprema i donosi nove dokumente koje treba da potpišemo. Nisam znao da želite njega da gledate ovde... Od sada ćemo vama sa N1 da šaljemo opravdanje, za Šolaka i Đilasa i lično i onda možemo da kažemo da smo vam se opravdali... Kako kažete u onom filmu, odvratan, ružan, plitkoumni diktator", rekao je Vučić novinaru N1.

Zatim je dodao da se našalio sa novinarima televizije N1 i da je sa razlogom organizovao konferenciju za štampu i da za to ne mora nikome da se pravda.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Miro Đ

09.09.2021 09:10

I do sada su novinari N1 postavljali glupa pitanja na predsedničkim konferencijama za medijima, ali ovo je prevršilo svaku meru.

Sandra

09.09.2021 09:42

Predsednik to lepo odgovori da gospoda ne zna sta ce, svaka čast Vučivu!

Biljana

09.09.2021 11:44

Vučić je sve ono što bi svi iz glupe,pohlepne i bahate opozicije hteli da budu a nikako im ne polazi za rukom pa u nedostatku argumenata prave budale od sebe a ovi njihovi samouki i samozvani novinari ih još dublje ukopavaju debilnim pitanjima i komentarima