BRUTALNA KAMPANJA HRVATA, MILOVIH MEDIJA I NJIHOVIH SATELITA Vučiću crtaju metu na čelu za sve! (FOTO)
Tanjug

Ovo je samo početak brutalne kampanje protiv predsednika Srbije.

Iako Vučić nije bio na Cetinju, iako Vučić nije bio ni u Podgorici, danas je krenula najstrašnija kampanja protiv predsednika Srbije!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ni na kakav način nije učestvovao u pripremama za ustoličenje mitropolita Joanikija, on je jutros glavna meta, dok niko od tih medija ne napada ni vladu Crne Gore ni Krivokapića ni Abazovića.

Printscreen

 

Hrvatski Večernji List, zatim i portal Index, Milova dnevna novina Pobjeda, razni analitičari, napadaju Vučića da je komandovao crnogorskom policijom, da je ustoličio mitropolita Joanikija, da sprovodi velikosrpsku politiku i tako dalje.

Printscreen

 

Printscreen

 

 

Sve ovo je zapravo crtanje mete Vučiću na čelu, jer je Srbija svojim snaženjem postala vodeća ekonomska sila na Balkanu što vidi i narod Srbije, ali i svi narodi u regionu, koji su se Srbiji javno zahvaljivali za vakcine, na primer, koje nisu mogle da im obezbede matične zemlje.

Printscreen

 

Jedno je jasno, ovo je samo početak brutalne kampanje protiv predsednika Srbije i naše države i upravo zato je poziv na jedinstvo koji je predsednik Vučić uputio sada važniji nego ikada pre!

Printscreen

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Мијо

08.09.2021 12:04

Најоштрије осуђујем ове нападе на председника наше државе. Очекујем да надлежни државни органи што пре реагују. Овим нападима се мора већ једном стати на пут очекујем ЕУ реагује.

Ivana

08.09.2021 12:53

Sve sami srbomrzci, predsednika ne vole jer ne bi prodao svoj narod nizasta, i zato sto nece da kleci pred takvim ljudima.