NENAD ČANAK I MILO ĐUKANOVIĆ PILI VISKI I PIVO NA CETINJU Grohotom se smejali dok su slali falange da se tuku i kidišu na srpske svetinje (VIDEO)
Printscreen

Protivnici ustoličenja mitropolita Joanikija u manastiru Svetog Petra Cetinjskog dobili su tako pojačanje jednog od najistaknutijih autošovinista iz Srbije.

Kako je izgledao glavni štab u kome su se okupili organizatori komita može se videti na jednom od snimaka.

Čanak je sedeo za stolom prepunim piva i viskija. Na snimku se vidi i da je dobro raspoložen, pa mu je bavljenje politikom u Crnoj Gori očigledno prijalo, a još kad ima i da se popljuje nešto srpsko, a popije nešto žestoko, Nenad Čanak je ispunio svoj cilj.

Printscreen

 

Na istom mestu nalazio se i predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

Njih dvojica su uživali do dugo u noć, uz viski i pivo, a kažu da je bilo i pesme, dok je narod koji su pozivali da divlja i pravi nerede, stajao na barikadama oko Cetinja.

 

Komentari (2)

Loading
Sindza

06.09.2021 16:01

Jadan li si ti canak,sljokaro,mnogo je jeftin taj wiski.I sta si uradio.Nista.Otisao si u Crnu Goru da se brukas.Ostani tamo,nisi nam potreban.

Tozo

06.09.2021 16:21

E drzavoooo jadna li si piju Čivas krkaju prde kenjaju a po CG gradovima narodne kuhinje gledam kako decica mala dolaze da uzmu da pojedu u serpicu eeeee prokleti biliiii svi tu!!! PROKLETSTVO VAS PRATILO!!!