NEMANJA JOKSIMOVIĆ PORUČUJE ĐILASU Davno si izgubio vezu sa stvarnošću
Foto: Printscreen

Nemanja Joksimović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik, izdao je saopštenje povodom kontinuiranih napada Dragana Đilasa na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Prenosimo saopštenje u celini:

"Ako je neko i imao sumnje da je Dragan Đilas odavno izgubio veze sa stvarnošću, onda je njegova današnja izjava to samo još jednom potvrdila.

Potvrdila je da Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić nemaju posla sa političarima već sa ucenjivačima, lopovima i secikesama koji su umislili da im po rođenju valjda pripada da budu na vlasti i da tu narod ne treba i ne sme ništa da se pita.

Po toj njihovoj "logici" Dragan Đilas je valjda prepošteni i skromni mesija koji nije ukrao 619 miliona evra i nije ostavio bez posla pola miliona građana Srbije.

Toliko je prolupao da je sad počeo da drži predavanja jednoj Angeli Merkel kojoj nije ni do malog prsta. Drži predavanja svima u Evropi, jer su valjda svi oni slepi i glupi što pružaju podršku predsedniku Republike Srbije, a ne njemu, koji je Beograd i Srbiju zaveo u crno. Jer ko su oni da imaju svoje mišljenje i da podržavaju Srbiju koja je konačno postala moderna i uređena zemlja.

Trebaju po toj njegovoj "logici" da prvo njega okrenu i pitaju za mišljenje, kao što ga zovu novinari i urednici njegovih medija kako bi dobili direktivu šta smeju, a šta ne smeju da pitaju, šta smeju, a šta ne smeju da pišu.

A što se tiče protesta. Nagledali su se građani Srbije prethodnih godina kako izgledaju ti njegovi "mirni" protesti sa upadima u RTS sa motornom testerom, nasilnim upadima u Narodnu skupštinu Republike Srbije i lomljenjem ruku i nogu policajcima koji samo rade svoj posao. Videli su jako dobro i kako izgleda ta njihova idealna vlast, koja se svodi na to da njima pripada sve, pa i reklamne sekunde na RTS-u, a građanima jedno veliko ništa. Ali koga briga za narod, bitno je da se njegovi računi po belom svetu pune, jer sve je malo.

I neka se ne nada da se njega i njegovih jurišnika iz bivšeg režima neko plaši. Neka se ne nada da će preko ulice da se vrate na vlast, nek se ne nada i da će građani na bilo kojim izborima glasati za njega.

Građani Beograda i Srbije na aprilskim izborima glasaće za Aleksandra Vučića, jer je samo on garancija da će Srbija nastaviti da se razvija i da se uzdiže kao nikada u svojoj istoriji."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading