PREMIJERKA POSETILA PORODICU IZ RESNIKA  Politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke je briga o ljudima
TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

“Nastavićemo dalje sa investicijama, sa ulaganjem u infrastrukturu, nastavićemo sa izgradnjom i obnovom vrtića, škola, puteva, parkova, ali i sa svim drugim projektima koji će unaprediti kvalitet života”, rekla je Brnabić i dodala da će u narednom periodu češće posećivati građane i lično razgovarati sa njima.

Kako porodica Chuk ima dva zdravstvena radnika, jedna od tema bila je plata u zdravstvu, te je Brnabić podsetila da postoje strateška ulaganja i vizija za ovaj sektor i dodala da se pored brige o zaradama pažnja posvećuje i uslovima rada, koji su jednako važni.

“U poslednjih 10 godina, za čak 89 odsto su povećane plate medicinskih sestara i tehničara, dok su primanja doktorima specijalistima i onima na specijalizaciji povećane za 77 odsto", navela je Brnabić.

Navela je i da se početkom naredne godine može očekivati novo povećanje plata zdravstvenim radnicima.

“Zdravstveni radnici su zaslužili mnogo i zato je bitno da postoji kontinuirana briga o ovom sektoru. Zahvaljujući predanom radu i odgovornoj politici predsednika Vučića, javne finansije su stabilne i država može da povećava primanja svojim građanima", zaključila je Brnabić.
 

Komentari (3)

Loading
Zeljko

05.09.2021 17:28

Bilo ko može da se obrati ljudima u SNS u svako doba dana za savet ili za pomoć i oni će se odazvati, e to je ono na šta je Ana Brnabić mislila i slažem se sa njenom izjavom.

Klara

06.09.2021 02:28

Bravo za SNS ! Tako se brine za građane.

zaklina

06.09.2021 08:58

Najbitnije da postoje ljudi kome se mozes obratiti i oni da pomognu sta god trebalo!