NAKON SAZNANJA DA IMA IZRASLINU, POKRENULA MODNU LINIJU Milica Kemez pokretanjem posla skreće misli od činjenice da boluje!
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon što je saznala da ima izraslinu na zidu materice Milica Kemez je odlučila da se posveti poslu i da ne razmišlja o bolesti. Naime, ona je nedavno pokrenula svoju modnu liniju koju je nazvala „Kemez Line” i trenutno pravi garderobu po narudžbini.

NAKON SAZNANJA DA IMA IZRASLINU, POKRENULA MODNU LINIJU Milica Kemez pokretanjem posla skreće misli od činjenice da boluje!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Tokom učešća u "Zadruzi" ona je otkrila da ima talenat za dizajniranje, pa je rešila da to iskoristi i unovči. Kako smo saznali, uskoro otvara i svoj atelje gde će biti izloženi modeli koje je ona lično pravila.

– Milica se mnogo potresla od kada je saznala da ima taj miom, konstantno je bila fokusirana na to. Međutim, uz pomoć sestre Mirele se trgla i rešila da se maksimalno posveti poslu, dan i noć crta i bavi se dizajnom raznih modela, a i u potrazi je za lokalom koji će pretvoriti u atelje gde može da prodaje garderobu. Njoj se u međuvremenu javio i Bora koji je saznao za zdravstveni problem i pružio joj podršku, čak se ponudio da zajedno traže lokal kako ne bi mislila na bolest. Svi je ubeđuju da će sve biti u redu i da ne treba preterano da se sekira – rekao je izvor blizak Kemezovoj.

Milica je uhvaćena ispred jednog tržnog centra gde joj je društvo pravila čivava koju joj je poklonio Bora Santana. Nosila je dve kese sa svojim potpisom, a kako je otkriveno, bila je u kupovini materijala jer za dve zadrugarke koje će se useliti u Belu kuću dizajnira haljine. Milica planira da njen brend postane upečatljiv, ali i da je što više javnih ličnosti promoviše.

BONUS VIDEO:

SANDRU ZAPROSIO BOGATI RUS Rešićku je hteo odmah da vodi u Moskvu, a evo čime se bavi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading