ŠEŠELJ EKSKLUZIVNO ZA ALO: Milo je politički mrtav, a Čanak je dobio milione od Šiptara, muslimana i Hrvata! (VIDEO)
Alo!

"Jutros mi je stigla informacija iz vrha vlasti, Zdravko Krivokapić i Milo Đukanović su se dogovorili da zvanični predstavnik priđe mitropolitu Joanikiju i patrijarhu Porfiriju i da kaže da su svi putevi za Cetinje blokirani i da je nemoguće doći, to je njihov pakleni plan", izjavio je jutros Vojislav Šešelj.

Povodom naeelektrisane atmosfere i sve veće srbofobije u Crnoj Gori, za Alo.rs je govorio lider radikala, Vojislav Šešelj:

Istoričar Aleksandar Raković je izjavio da će već u toku dana biti postavljene barikade na putu ka Cetinju. Šta očekujete da će se desiti, da li će Milo imati snagu da organizuje takve barikade, pitao je novinar Alo.rs

- Ne znam, ali ako bude imao podršku policije moći će. Međutim, policija je dužna da raskloni barikade sa puteva i da obezbedi slobodu kretanja, a ne da se priključi ovim idiotima, koji sebe nazivaju komitama. Moguće je da se svašta desi, ali želeo bih da prođe bez sukoba i krvoprolića, rekao nam je lider radikala.

Da li mislite da je moguće da se helikopterima dođe do Cetinja ukoliko bude bilo potrebno?

- Ne, ne verujem, nema Crna Gora toliko helikoptera, a i ne bi valjda srpske vladike letele NATO helikopterima, kaže Šešelj.

Kako komentarišete prisustvo Nenada Čanka, da li će i on biti na barikadama? Videli smo snimak koji govori o tome da DPS nudi 100 evra za odlazak na Cetinje

- Izdajniku je mesto u izdajničkom gnezdu. Eto, i Čanak će dobiti 100 evra, u šaljivom tonu kaže Šešelj.

- Dobio je on milione od Šiptara, bosanskih muslimana, Hrvata i od Mila Đukanovića, on ide tamo da vrši svoju izdajničku funkciju.

Da li će mali broj okupljenih komita značiti i Milov politički kraj?

- On je politički kraj odavno doživeo, samo mu još niko nije javio, završava Šešelj.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Aki

04.09.2021 13:12

A koja je funkcija gospodina Seselja kada je bitno sta on misli ?

laufel

04.09.2021 13:19

Canak je dobio pare od istih onih koji su tebe poslali u Srbiju.