STIGLE SU MI INFORMACIJE IZ VRHA VLASTI Šešelj alarmirao narod: Krivokapić i Đukanović šalju svog predstavnika, on prilazi Joanikiju, a onda...
Foto: Printscreen

 

"Jutros mi je stigla informacija iz vrha vlasti, Zdravko Krivokapić i Milo Đukanović su se dogovorili da zvanični predstavnik priđe mitropolitu Joanikiju i patrijarhu Porfiriju i da kaže da su svi putevi za Cetinje blokirani i da je nemoguće doći, to je njihov pakleni plan", rekao je Vojislav Šešelj.

Lider Srpske Radikalne stranke je naglasio u svom izlaganju da su u čitav plan umešane strane službe.

"U sve su umešane strane službe, Krivokapić je konstantno po stranim ambasadama, one daju i Milu Đukanoviću instrukcije", ističe lider SRS.

Oni žele da spreče da svi naše delegacije stignu na ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju, istakao je Vojislav Šešelj u Jutarnjem programu na televiziji Pink.

BONUS VIDEO:

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sara

04.09.2021 10:20

Ti stranci i njihove ambasade su došli glave Srbiji i svim zemljama gde su se mešale, pa to isto čeka i Crnu Goru!!!. Političarima je cilj samo da budu u milosti sa njima, zbog ličnih interesa, a ne interesa zemlje!!!. Srbija i njeni građani su za Crnu Goru odvajali svaki mesec od plate sedam godina, a crnogorci su to zaboravili, pa ako je tako, tražim da mi vrate novac koji sam davala za izgradnju njihove zemlje!!!!.