O BEZBEDNOSTI PRIČAJU ONI ZA VREME ČIJE VLASTI JE UBIJEN PREMIJER Građani Srbije ne treba da brinu dok je SNS na vlasti!
Foto: Printscreen

Gradski Odbor Srpske napredne stranke saopštio je da građani Srbije ne treba da brinu o bezbednosti dokle god je Srpska napredna stranka na vlasti. Uostalom, oni dobro znaju ko je jedini smeo da se uhvati u koštac sa bandom Veljka Belivuka i njemu sličnih. Naravno, Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju koje prenosimo u celini.

"Koliko ljudi mogu da budu nemoralni, govori današnje saopštenje novosadskog Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa. Za one koji površno prate politiku, podsetimo da su ta politička organizacija, kao i mnoge koje se nalaze duboko u opoziciji, nastale od najveće krimi bande koja se  poslednjih decenija pojavila na ovim prostorima – Demokratske stranke.

O tome da Novi Sad navodno nije bezdbedan grad govore oni za vreme čije vlasti je ubijen veliki broj političara, među kojima i njihov predsednik i premijer Srbije Zoran Đinđić.

Ko je stvarni nalogodavac njegovog ubistva i danas se nagađa, pa bi nekadašnji stranački, a sadašnji koalicioni i poslovni partneri između sebe mogli da se preispitaju.

Dobro se sećamo kakvo je stanje bilo na ulicama srpskih gradova dok su žuti lopovi bili na vlasti. Tada je situacija bila takva da je još samo falilo da se uvede policijski čas zbog svakodnevnih političko-kriminalnih obračuna.

Srpska napredna stranka nikada nije i neće se mešati u rad policije. Niti po Zakonu to možemo, niti je potrebno, jer imamo bezrezervno poverenje u njihov rad. Verujemo da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u najkraćem roku rešiti sinoćnje ubistvo u Novom Sadu i da će počinioci biti otkriveni i zakonski sankcionisani.

Gradski odbor Srpske napredne stranke poziva sledbenike Dragana Đilasa da konačno iznesu dokaze o sprezi gradske vlasti i kriminala. I u današnjem saopštenju, zarad bednog načina sticanja političkih poena, po ko zna koji put ponavljaju te tvrdnje bez ijednog dokaza. Očigledno da sem Dragana Đilasa, slede i ideje Jozefa Gebelsa, čija izjava da „hiljadu puta ponovljena laž postaje istina“ im izgleda nije strana. 

Građani Srbije ne treba da brinu o bezbednosti dokle god je Srpska napredna stranka na vlasti. Uostalom, oni dobro znaju ko je jedini smeo da se uhvati u koštac sa bandom Veljka Belivuka i njemu sličnih. Naravno, Aleksandar Vučić."
 

Komentari (0)

Loading