ĐURIĆ PORUČIO ĐILASOVCIMA: Srbija decu ne oprašta, jednoga dana neko će da povuče za vama vodu!
SNS

Prenosimo vam reakciju Marka Đurića na gnusne napade kojima je izložena porodica predsednika Vučića:

"Napad na Danila Vučića obiće se Draganu Đilasu i njegovoj mašineriji o glavu. Srbija decu ne oprašta i u Srbiji se za razapinjanje porodica plaća visoka politička i moralna cena. Ima nas koji ćemo nastaviti da se za to brinemo svakoga dana i posebno i baš kada im se zbog dubine sopstvemog pada, od dubine bude učinila visina. Dragan Đilas, ma kako moćnim se sam sebi i svojim uvlakama (pravim uvlakama, a ne gebelsovskom propagandom nabeđenih) činio, jeste ipak samo hijena bez političke budućnosti, koja svakim novim napadom na porodicu Aleksandra Vučića samo još više pečati sopstvenu političku sudbinu i tone dublje u raku i ponor sopstvenog zla.

O njegovoj političkoj budućnosti građani Srbije se još uvek pitaju, mada nema sumnje da on iz razumljivih razloga nije srećan zbog toga. U redu. Razumem da mu je iz vremena vlasti ostao kusur narodnih para, koji je zaboravio da vrati u kasu, a koji sada troši na portale putem kojih dehumanizuje političke protivnike, decu i žene, stvarajući atmosferu hladnog građanskog rata u zemlji. Sve to razumem, razumem ali mi na pamet ne pada da prihvatam. Ne volim Đilase, Jeremiće, čankolizi, vaše svakodnevne pretnje i klozetske metafore kojima vređate pristojnost i skrnavite duh pravog i zdravog srpskog slobodoumlja i kritizerstva.

Mi Srbi jesmo bundžije, ali ne tajkunski tupani koje, sve gazeći tuđe porodice, može da navija ko kako hoće. Iako to zaista mrzim, obratiću Vam se danas jezikom koji svakoga dana koristite, i koji se pribojavam jedino razumete.

Jednoga dana neko će da povuče za vama vodu. A kada se to desi, zbog gadosti poput današnje, i onih koje na temu porodice nesumnjivo još spremate, neće Vam biti ni malo prijatno."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading