SANDRA BOŽIĆ OŠTRO REAGOVALA Bedno je politički okršaj voditi na leđima Danila Vučića! Do kada će se običan ološ ovako ponašati?
Alo!/Vladimir Marković

 

"Mizerno i bedno je politički okršaj voditi na leđima Danila Vučića!

Ovo je jedinstven slučaj u svetu politike, nevidjen u svetskim razmerama, da je tajkunu, lopovu i secikesi koji sebe naziva opozicijom jedno dete megdan političke borbe!


Razumem potpunu inferiornost i nemoć u kojoj se Dragan Đilas našao.
Razumem da je i potpuno politički bezidejan, netalentovan perač prozora, neprocesuirani zlostavljač koji nema petlju da se suoči sa svojim politickim protivnicima već sav svoj gnev i frustracije besramno sipa po detetu predsednika Vučića, običnom mladiću koji nije deo javne sfere i političkog života!


Ovo je klasičan progon jednog najobicnijeg siledžije koji nažalost u rukama drži veliki broj medija, truje javni prostor svojim sizofrenim napadima i tajkunskim novcem plasira javnosti svoje ludilo!


Ne razumem samo, dokle ovako?


Do kada će se običan ološ na ovaj beskrupulozan način obračunavati sa Aleksandrom Vučićem, ugrožavajući integritet, ali i bezbednost njegove dece?


Ali ovaj manir Dragana Đilasa je poznat od ranije!


Kada je mogao da otima od dece i obračunava se preko trudnica, ne čudi da u borbi za nastavak pljačke Srbije koristi i decu politickih protivnika", napisala je Sandra Božić.

Komentari (2)

Loading
Мијо

03.09.2021 20:20

Ти људи који упућује претње председнику и његовој породици морају бити приведени правди. Очекујем да држава зада оштар ударац таквим монструмима. Претњама и нападима се мора стати на пут већ једном.

stevo

04.09.2021 01:42

Opozicija se srozala na najnize grane kad decu predsednika na ovaj nacin blati..Tuzno i ruzno